S.K.N.W.K. 1 heeft na prima eerste helft Colijnsplaatse Boys 1 al op de knieën

Na de winstpartij op FC De Westhoek ’20 1 stond vandaag de altijd lastige wedstrijd bij ‘Colijn’ op het programma voor S.K.N.W.K. 1. In een wederom regenachtige wedstrijd begon S.K.N.W.K. uitstekend aan de wedstrijd. Het balletje ging snel rond en de thuisclub, Colijnsplaatse Boys 1, kon er eigenlijk alleen maar naar kijken. Het was wachten op kansen en die kwamen er  snel. De doelman bleef in eerste instantie overeind maar na een overtreding in de zestien op Tim v/d Cingel was het Tim de Looze die de penalty benutte, 0-1.

De 0-1 van Tim de Looze

De blauw/zwarten bleven daarna prima combineren en lieten vooral het balletje het werk doen. Dit leverden kansen op voor opnieuw Tim de Looze en Jari Goudswaard, maar helaas leverden deze kansen nog geen extra treffers op. Maar het duurde niet lang voordat de 0-2 toch op het bord stond. Het was Jari Goudswaard die van een meter of 18 het maar eens probeerde op het natte en gladde veld. Dit had hij zeer goed ingeschat, want nipt geschampt door een voet van een verdediger ging de bal in de korte hoek tegen de touwen.

Jari Goudswaard (14) heeft zojuist de 0-2 gescoord

Even later een pass van Dominique Prins op de weggelopen Remco v/d Berge. Die leek een wereldgoal te maken, maar zijn prima inzet, een volley in de draai, spatte uiteen op de lat. Nog geen vijf minuten later schoot Remco wel raak. Ook hij schoot net als Jari ervoor, van zo’n meter of 18 binnen. Zodoende was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Tot de rust werd het allemaal wat minder (en dat is best logisch) en konden de geel/groenen van Colijn er zelfs ook sporadisch uitkomen, zonder overigens gevaarlijk te worden. Ruststand derhalve 0-3.

De tweede helft kon eigenlijk schriftelijk worden afgedaan. Je hoopt het niet, maar je kunt het wel verwachten. S.K.N.W.K.  werd slordiger en er was nauwelijks nog een kans te bespeuren (Tim de Looze schoot nog naast). De Boys slaagde er ook niet in om gevaarlijk te worden en zo liep de wedstrijd stilaan op zijn einde. Overigens is dit dan wel weer zonde voor de invallers. Want bij zo’n ruime voorsprong mochten de wisselspelers invallen in de 2e helft. Zonde is dan dat het vertoonde spel van voor de rust niet meer terug is te zien in de tweede helft. Maar uiteindelijk draait het om het resultaat en dat was weer prima (de nul achterin en een paar prima treffers) !!

In de slotfase nog wel enkele kansen. Na een goede actie van Remco was het Tim van der Cingel die de lat nog teisterde en het was doelman Daan v/d Cingel die na een verre trap nog bijna wist te scoren maar de bal die eerst over de doelman stuiterde kon net nog voor de lijn worden weggetikt en zodoende ging dat feest net niet door.

Zo eindigde deze wedstrijd in een eenvoudige 0-3 overwinning voor S.K.N.W.K. Volgende week de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter F.I.O.S. 1. Gewoon weer scherp en geconcentreerd zijn, want bij winst komt S.K.N.W.K. wel heel dicht bij het winnen van de eerste periode.

5 reacties op "S.K.N.W.K. 1 heeft na prima eerste helft Colijnsplaatse Boys 1 al op de knieën"

1. Endrik | 08-11-2023 at 16:51 |

Bedankt Kees ouwe buurman

2. Kees Stoutjesdijk | 08-11-2023 at 14:18 |

Nee dat was op omroep zeeland bij de uitslagen.

3. Endrik | 05-11-2023 at 15:59 |

Was dat op espn kees ?

4. Wel fijn dat het tegenwoordig ook op televisi is

5. Kees Stoutjesdijk | 05-11-2023 at 11:05 |

Voordat ik de televisi aanzette dacht ik ja een nulletje of 3 voorsprong dat zou mij niks verbazen,en het was zo.Maar de tweede helft werd er niet meer gescoord.Een heel verschil met wik 7-1 met rust,en ze gingen door tot 10-1.Nou je niet te lang over nadenken. Doe dat volgende week maar tegen Fios dat is ook leuk voor t,publiek.Mannen maakt het succes talrijk.