Wisse Flikweert en Stefan Vermeer scoorden beiden 3e treffer dit seizoen namens S.K.N.W.K. 3

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 4 november 2023, kwamen alle drie onze seniorenteams in aktie voor de competitie. S.K.N.W.K. 1 speelde een uitwedstrijd in Colijnsplaat. Het 2e en 3e traden aan op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Voor het 1e en 3e werd het een prima middag getuige de 3 punten tegen respectievelijk Colijnsplaatse Boys 1 en M.Z.C. ’11 5. Het 2e moest uiteindelijk met 3-5 haar meerdere erkennen in Vrederust 2.

S.K.N.W.K. 1 is inmiddels trotse koploper. En adel verplicht. Zeker de 1e helft lieten de blauw/zwarten zien wat ze kunnen. Dit resulteerde in een 0-3 ruststand. Tim de Looze vervolgt zijn serie wedstrijden waarin het minimaal 1x scoorde voor het 1e. Hij schoot nu een strafschop binnen en zette S.K.N.W.K. 1 al snel op een 0-1 voorsprong. Jari Goudswaard en Remco v/d Berge scoorde beiden van buiten de 16 met een strakke schuiver. Voor beiden spelers het 2e competitiedoelpunt dit seizoen.

De 0-1 van Tim de Looze bij Colijnsplaatse Boys 1 – S.K.N.W.K. 1

Het 2e kent een wisselvallig seizoen tot nu toe. Vandaag was de nummer twee van de ranglijst, Vrederust 2, op bezoek in Nieuwerkerk. De blauw/zwarten starten goed en kwamen via Jan-Kees Giljam op een 1-0 voorsprong. Echter werd deze voorsprong voor de rust nog weg gewerkt door de gasten.

In de 2e helft werd het zelfs heel snel 1-3, maar via Danny Folmer (kopbal) en Steven Padmos werd het toch weer 3-3. Helaas was de koek toen op bij het 2e en liepen de gasten nog uit tot 3-5. Dus opnieuw een nederlaag voor het 2e.

De 2-3 van Danny Folmer bij S.K.N.W.K. 2 – Vrederust 2

S.K.N.W.K. 3 speelde de derby tegen M.Z.C. ’11 5. Altijd een leuke wedstrijd met bij de tegenstander veel Ex-S.K.N.W.K.-ers/Nieuwerkerkers binnen de lijnen. Na een 1-1 ruststand won S.K.N.W.K. 3 uiteindelijk met 3-1. Quinten Haze (1e doelpunt dit seizoen), Wisse Flikweert en Stefan Vermeer (voor beiden al weer het 3e competitiedoelpunt) verzorgden de verdere productie.

Met deze doelpunten hebben we inmiddels weer twee leider op onze topscorerslijst. René Verschoor blijft op 6 treffers tot nu toe deze competitie namens het 3e staan. Hiermee is hij de nummer 1 op de topscorerslijst. Tim de Looze is door zijn treffer van vandaag weer mede koploper. Bela de Bloeme (vandaag afwezig) blijftt op 4 treffers namens S.K.N.W.K. 2 en 3 staan. Dat geldt ook voor Dirk-Jan Hoek die eveneens vier keer doel trof namens het 3e. Wisse Flikweert en Stefan Vermeer (beiden S.K.N.W.K. 3) staan op 3. Het viertal Remco v/d Berge, Jari Goudswaard, Steven Padmos en Jasper van Tilburg hebben twee maal doel getroffen deze competitie. Maar liefst 12 spelers scoorden 1x tot nu toe.

Volgende week zaterdag, 4 november 2023, komen alle drie onze seniorenteam weer in actie voor de competitie. Dus dan weer nieuwe ronde nieuwe kansen.