Tim de Looze pakt leiding topscorerslijst met 8 doelpunten, Remco v/d Berge inmiddels op 3 treffers

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 11 november 2023, kwamen twee van de drie van onze seniorenteams in aktie voor de competitie. Vrijdag werd de wedstrijd FC De Westhoek ’20 3 – S.K.N.W.K. 3 afgelast waardoor het 3e dus niet hoefde te spelen. S.K.N.W.K. 1 speelde een thuiswedstrijd op sportpark Het Springer. Hier was hekkensluiter F.I.O.S. 1 de opponent. Pas in de 2e helft werd het verschil gemaakt. Het 2e zit overduidelijk in een dip. In Poortvliet liepen ze in het mes van S.P.S. 2 en kwamen dus met een 5-2 nederlaag terug vanaf Tholen.

Op aangeven van Tim v/d Cingel scoort Tim de Looze (13) hier de 2-0 tegen F.I.O.S.

S.K.N.W.K. 1 blijft de trotse koploper in de 4e klas C. Na een ietwat matige 1e helft lieten ze in de 2e helft zien dat ze het wel kunnen. Uiteindelijk werd er net als vorige week tegen Colijnsplaatse Boys met 3-0 gewonnen. Onze clubtopscorer Tim de Looze maakte de eerste twee treffers. Hij loopt inmiddels ruim 1 op 1 deze competitie. Het 3e doelpunt was van Remco v/d Berge. Voor ‘Ramcoo’ inmiddels toch ook al weer zijn 3e doelpunt dit seizoen terwijl hij vaker ‘de man’ van de assist is.

Remco v/d Berge was gisteren met een doelpunt en een assist weer van grote waarde voor S.K.N.W.K. 1

En dus het 2e. Inmiddels zijn ze afgezakt naar een 9e plaats op de ranglijst (met 2 overwinningen en al weer 4 nederlagen). Gisteren verloren ze dus met 5-2 van S.P.S. 2. De treffers werden gemaakt door Robert Padmos (2e van het seizoen, maar hij was de eerste duels niet van de partij) en Lars van Klinken (ook hij scoorde zijn 2e).

Met deze doelpunten van gisteren hebben we inmiddels weer één echte leider op onze topscorerslijst. Tim de Looze staat inmiddels al op 8 doelpunten (uit 7 wedstrijden). René Verschoor blijft op 6 treffers tot nu toe deze competitie namens het 3e staan (mede vanwege het feit dat het 3e gisteren niet speelde). Hiermee is hij de nummer 2 op de topscorerslijst. Bela de Bloeme (gisteren het laatste half uur ingevallen bij het 1e) blijft op 4 treffers namens S.K.N.W.K. 2 en 3 staan. Hij kreeg wel wat kansen, maar had de pech dat de prima doelman van F.I.O.S. niet wilde meewerken of dat zijn vizier net nog niet op scherp stond. Dat geldt ook voor Dirk-Jan Hoek die eveneens vier keer doel trof namens het 3e. Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1) nestelt zich met zijn 3e seizoenstreffer naast Wisse Flikweert en Stefan Vermeer (beiden S.K.N.W.K. 3) staan op 3. Al vijf spelers hebben twee maal doel getroffen deze competitie. Maar liefst 10 spelers scoorden 1x tot nu toe.

Volgende week zaterdag, 18 november 2023, komen opnieuw twee van de drie van onze seniorenteam weer in actie voor de competitie (S.K.N.W.K. 3 is vrij). Dus dan weer nieuwe ronde nieuwe kansen.