ZSC’62 wint weer eens, puntenverlies Duiveland en Westhoek

Bron: www.wereldregio.nl

Na enkele zeer magere weken heeft ZSC’62 weer eens een overwinning (9-0) geboekt.

Het gebeurde zaterdag op eigen veld tegen Colijnsplaatse Boys, ook al geen hoogvlieger in de vierde klasse C. “Het was veruit onze beste wedstrijd van het seizoen”, stelde ZSC’62-trainer Danny Magito vast. “Dubbele cijfers behoorden tot de mogelijkheden. Was de kracht van ons of de zwakte van de tegenstander”, zette hij de ze in perspectief. De wedstrijd tegen de Noord-Bevelandse formatie was voor rust al beslist middels een 4-0-voorsprong. Twee weken terug ging ZSC”62, dat voor Colijnsplaatse Boys in zeven duels tien keer gescoord had, nog rusten met een 0-4-achterstand (tegen WIK’57). Deze formatie kwam zaterdag, net als koploper SKNWK, niet in actie vanwege afgelastingen op Goereese voetbalvelden.

Poulegenoten Duiveland en Westhoek ‘vergaten’ zaterdag te profiteren van de voetballoze dag voor SKNWK. Westhoek leed volgens trainer Henk Schouten een verdiende nederlaag tegen Bevelanders vanwege ‘een offday’. Duiveland liep voor de zoveelste keer tegen dezelfde lamp. “Helaas wederom een bekend verhaal”, meldde Jordy Heikens, de coach van de Oosterlanders, na de wedstrijd (onderste foto) tegen WFB. “We hebben genoeg kansen gehad en geven te makkelijk twee goals weg. De 1-3 viel laat nadat we een extra spits hadden gecreëerd.”

UITSLAGEN

AMATEURVOETBAL

Tweede klasse E:

MZC’11-Walcheren 2-1 (1-0 (Sander van Vossen, 2-0 Martijn Dalebout)

Derde klasse B:

Stellendam-Bruse Boys 2-2 (2-1 Julian van Nieuwenhuize, 2-2 Jarno van Nieuwenhuize)

Vierde klasse C:

Brouwershaven-Fios 1-1 (1-1 Senna Steenhorst)

ZSC’62-Colijnsplaatse Boys 9-0 (1-0 Michiel Schipper, 2-0 Jesper Kriens, 3-0 Dani de Vlieger, 4-0 Youri van de Klooster, 5-0 Michiel Schipper, 6-0 Dani de Vlieger, 7-0 Michiel Schipper, 8-0 Robert de Looze, 9-0 e.d.)

Herkingen’55-WIK’57 afg.

SNS-SKNWK afg.

Bevelanders-Westhoek 4-0

Duiveland-WFB 1-3