Trainerscarrousel volop in beweging, wat doen enkele Ex-S.K.N.W.K.-trainers ??

In deze periode is de trainerscarrousel weer volop in beweging. Zo werd gisteren bekend dat S.K.N.W.K. het contract met onze huidige trainer/coach Johan Sulkers voor een jaar heeft verlengd. Hieronder een overzicht van wat inmiddels bekend is over trainers die ook ooit de scepter hebben gezwaaid bij S.K.N.W.K. 1.

Bron: www.pzc.nl

Johnny van Dijke bij zijn aanstelling als nieuwe trainer van Waarde. Na één seizoen vertrekt hij weer bij de club.

Johnny van Dijke bij zijn aanstelling als nieuwe trainer van Waarde. Na één seizoen vertrekt hij weer bij de club. © SC Waarde

Waarde en trainer Johnny van Dijke houden het bij één seizoen

Waarde gaat op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. De Bevelandse zaterdag-vierdeklasser en huidig hoofdtrainer Johnny van Dijke hebben samen besloten na deze voetbaljaargang niet met elkaar verder te gaan.

 

Bron: www.vvrcs.nl

Ralph Zegers en Wim Priem ook seizoen 24/25 voor 1e elftal

30 nov 2023

Het bestuur van RCS is blij te kunnen melden dat er overeenstemming is met trainer Ralph Zegers en assistent-coach Wim Priem voor verdere samenwerking in het nieuwe seizoen 24/25.

 

Bron: www.pzc.nl

Adriaan Nieuwenhuijse.

Adriaan Nieuwenhuijse. © archieffoto Dirkjan Gjeltema

Nieuwenhuijse plakt er een jaar aan vast bij Patrijzen

Adriaan Nieuwenhuijse staat ook volgend seizoen voor de groep bij zaterdag-derdeklasser Patrijzen. Donderdag bereikten trainer en club een akkoord over verlenging van de samenwerking.

 

VVR en hoofdtrainer Thomas de Ridder stoppen per direct de samenwerking

Bron: www.vvrijsbergen.nl

De afgelopen periode is er een verschil van inzicht over de uit te voeren werkzaamheden ontstaan tussen de hoofdtrainer en VVR. Dit bemoeilijkte een goede samenwerking steeds meer. Na een aantal gesprekken is op 20 november 2023 besloten de samenwerking per direct te beëindigen. Wij betreuren dat we op deze manier onze samenwerking hebben moeten beëindigen en wensen Thomas al het succes voor de toekomst.

 

Oud S.K.N.W.K. 1-trainer Perry Snoep stopt aan het eind van dit seizoen bij s.v. Smerdiek

Het is inmiddels al november en zo hier en daar staat al weer wat te lezen over het komen en gaan en of bijtekenen van de hoofdtrainers in het amateurvoetbal voor komende seizoen 2024-2025. De trainerscarrousel komt zo langzaamaan weer op gang, zullen we maar zeggen. Zo stond dit weekend in BN De Stem dat onze oud hoofdtrainer Perry Snoep aan het eind van dit seizoen zal stoppen bij zijn huidige club s.v. Smerdiek.

Bron: www.bndestem.nl

DVO’60-Smerdiek 1-1: Het kon beide kanten op volgens Smerdiek-trainer Perry Snoep, maar het viel geen enkele kant op. Martijn Lindhout stiftte Smerdiek op voorsprong en DVO’60 maakte nog voor rust gelijk. ,,We hebben wel kansen gehad op meer – zij trouwens ook – maar het ontbreekt bij ons aan scorend vermogen. Daarnaast verdient onze keeper, Remco van Dijke, een pluim. Hij is al weken heel goed bezig en redde vandaag ook een aantal keer uitstekend’’, vertelde Snoep. De trainer hoopt Smerdiek dit seizoen voor de vierde klasse te behouden. ,,En dan kunnen ze daarin na de zomer onder een nieuwe trainer verder bouwen’’, zei hij. ,,Ik heb vandaag namelijk aan de groep laten weten dat ik er na dit seizoen mee stop. Het is tijd voor iets anders.’’ De 36-jarige trainer stond eerder al voor de groep bij Noad’67, SKNWK en Nieuwdorp.