GEEN VUURWERK OP HET KUNSTGRAS !!

Helaas hebben we vandaag weer moeten constateren dat er kinderen op ons sportpark komen die niet (alleen) komen om een potje te voetballen (waar het dus eigenlijk alleen maar voor geopend is), maar ook voor andere zaken 🙁 Zo blijkt dat er vandaag met vuurwerk is gegooid op het kunstgrasveld. Dat is dus ten strengste verbonden !! Gelukkig hebben we zojuist bij controle nog geen schade kunnen ontdekken aan het kunstgras. Dit willen we uiteraard ook graag zo houden.

Daarom een dringende oproep aan een ieder (en ouders willen jullie de kinderen hier ook op duidelijk wijzen): Het is absoluut niet toegestaan met vuurwerk op het sportpark te komen en al zeker niet om dit op het kunstgrasveld of in de speelkooi af te steken. Als er schade ontstaat en we weten wie het heeft gedaan, zullen we zeker te weten de politie inschakelen. Er is gelukkig permanente camerabewaking aanwezig op ons sportpark dus we kunnen alles monitoren en zien dus wie er op het sportpark aanwezig is.

Het zou toch zonde zijn als we het sportpark alsnog moeten gaan sluiten omdat enkele personen het blijkbaar moeten verzieken voor de vele kinderen die wel alleen komen om een lekker potje te voetballen.

4 reacties op "GEEN VUURWERK OP HET KUNSTGRAS !!"

  1. Endrik | 28-12-2023 at 16:10 |

    Hoop dat ze er idd wat mee doen !!! Zijn meestal niet de voetballertjes zelf , zou zonde zijn is zo mooi wat jullie nu hebben 👌👌

  2. Het gaat er uiteraard om dat we willen voorkomen dat er schade is/komt en dat we de beelden moeten gaan terugkijken. Voorkomen is beter dan genezen. En je hebt er ook allemaal niks aan.

    En het sportpark tijdelijk afsluiten, zou jammer zijn. Immers de meeste kinderen komen er gewoon dagelijks om lekker een potje te voetballen. Dan zouden de goede het weer met de kwade moeten bekopen. Dat willen we eigenlijk niet.

    Vandaar deze dringende oproep. Hopelijk doen we/ze er wat mee !!

  3. Endrik | 28-12-2023 at 06:38 |

    Kan dit niet net als de gemeente de papier containers weghaald rond deze tijd het veld afgesloten worden !!!! Helaas voor de voorbeeldige kinderen !!! Of na 17.00 afsluiten of alleen onder begeleiding !!! Alles voor een mooi veld waar iedereen trots op is en mag zijn !!!

  4. Er worden toch opnames gemaakt..!!!

Reacties gesloten.