Dion de Jonge opent 2024 met 2 treffers namens S.K.N.W.K. 2, René Verschoor maakt 8e competitiedoelpunt

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 20 januari 2024, was het gedaan met de winterstop. Voor S.K.N.W.K. 2 en 3 stond er namelijk een inhaalwedstrijd op het programma (S.K.N.W.K. 1 speelde een oefenduel). Voor het 2e betekende dit een uitwedstrijd tegen Bruse Boys 4. S.K.N.W.K. 3 trof thuis een tegenstander die op papier ongenaakbaar leek, namelijk D.B.G.C. 3.

Voor S.K.N.W.K. 2 best een belangrijke wedstrijd gelijk na de winterstop. Immers bivakkeren de blauw/zwarten tot nu toe in de onderste regionen van de 4e klas. Tegenstander ‘Bru 4’ is de rode lantaarn drager. Na een doelpunt van Dion de Jonge en Salo Begeman ging S.K.N.W.K. met een 0-2 tussenstand de rust in. In de 2e helft scoorden beide teams nog een keer. Namens S.K.N.W.K. was het Dion die zijn 2e maakte. Zodoende dus een eindstand van 1-3 en dus kwamen de punten mee naar Nieuwerkerk. Voor Dion waren dit zijn 2e en 3e competitiedoelpunt dit seizoen. Salo scoorde zijn 1e.

Bij het 3e dus een mooie uitdaging. Op ons eigen sportpark Het Springer was D.B.G.C. 3 de tegenstander (eigenlijk was dit de uitwedstrijd, maar op verzoek van D.B.G.C. zijn de duels omgedraaid en speelden ‘wij’ nu thuis. Met D.B.G.C. 3 troffen de blauw/zwarten (overigens deze middag rood roodhemden) de gedoodverfde titelkandidaat in de 5e klas, want na 9 duels stonden er 27 punten bij deze ploeg.

Stefan Vermeer scoorde gisteren de openingstreffer bij S.K.N.W.K. 3

Echter blijft het na de 10e wedstrijd bij 27 punten, want S.K.N.W.K. 3 wist dit duel in hun voordeel te beslissen. Nog voor de rust was de eindstand al bepaald. Het werd uiteindelijk 2-1. Stefan Vermeer en René Verschoor waren de doelpuntenmakers namens het 3e.

De zo zou later blijken winnende treffer kwam van René Verschoor

Met deze doelpunten van gisteren blijft onze clubtopscorer Tim de Looze logischer wijs op 10 staan. Hij komt namelijk deze week pas in actie. Zijn marge op nummer twee René Verschoor is terug gebracht naar 2, want René maakte gisteren zijn 8e doelpunt dit seizoen. Remco v/d Berge blijft op een 3e plaats met 5 doelpunten. Hij deelt deze 3e plek op de ranglijst met Dirk-Jan Hoek die ook 5x doel trof tot nu toe.