Clubtopscorer Tim de Looze op 11 treffers, Remco v/d Berge maakt alweer zijn 6e

Logo topscorer

Vanavond, donderdag 25 januari 2024, was het ook voor S.K.N.W.K. 1 gedaan met de winterstop. De inmiddels al 3x afgelaste wedstrijd uit bij S.N.S. 1 kon nu wel doorgaan. De blauw/zwarten lieten zien uit het juiste hout te zijn gesneden en brachten de drie punten weer mee terug naar Schouwen-Duiveland. Na een snelle 1-0 achterstand werd het uiteindelijk 1-3.

Remco v/d Berge zorgde vanavond voor de 1-1 tussenstand

De Nieuwerkerkse treffers werden vanavond gescoord door Remco v/d Berge (de 1-1), Tim de Looze (1-2) en aanvoerder Tim v/d Cingel 1-3.

Onze clubtopscorer Tim de Looze schoot vanavond de 1-2 tegen de touwen

Met deze doelpunten van vanavond heeft onze clubtopscorer Tim de Looze zijn productie opgeschroefd naar 11 treffers. Zo loopt hij er weer één uit op nummer twee René Verschoor (die tot nu toe 8x heeft gescoord namens S.K.N.W.K. 3). Remco v/d Berge trof dus ook weer doel en staat inmiddels op een keurig aantal van 6 treffers. Hij staat hiermee op de 3e plaats op de ranglijst bij de topscorers. Tim v/d Cingel maakte vanavond zijn 3e treffer van het seizoen.

Tim v/d Cingel bracht de eindstand vanavond op 1-3

A.s. zaterdag voor S.K.N.W.K. 2 en 3 opnieuw een competitiewedstrijd. S.K.N.W.K. 1 komt pas een week later weer in actie. Een mooi affiche, want dan spelen we in Kamperland tegen Bevelanders 1. Een duel dus tussen respectievelijk de nummers twee en 1 van de 4e klas C.

De topscorerlijst ziet er na vanavond als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/