Jan-Kees Giljam en Lars van Klinken inmiddels allebei op 4 competitietreffers dit seizoen

Logo topscorer

Vanmiddag, zaterdag 27  januari 2024, kwamen twee van onze drie seniorenteams in actie voor de competitie. Zowel S.K.N.W.K. 2 als 3 speelden een thuiswedstrijd. Het werd geen goede middag voor S.K.N.W.K., want beide duels werden verloren.

Jan-Kees Giljam was vanmiddag 2x trefzeker namens S.K.N.W.K. 2

Het 2e beet het spits af tegen De Markiezaten 3. Al snel stond het 0-2, maar uiteindelijk werd het toch nog wel een wedstrijd. Deze eindigde uiteindelijk in 4-5. De Nieuwerkerkse treffers kwamen van Jan-Kees Giljam 2x, Lars van Klinken en Koen Kraaijenbrink. Door deze doelpunten hebben zowel Jan-Kees als Lars dit seizoen al 4x doel getroffen. Koen Kraaijenbrink scoorde vanmiddag zijn 3e treffer.

Hierna was het de buurt voor een heuse derby tussen S.K.N.W.K. 3 en Duiveland 3. Een zwaar versterkt (ze wilden het zekere voor het onzekere nemen om de drie punten te behalen) was veel te goed voor ons 3e. Het stond bij de rust al 0-4. Uiteindelijk was de eindstand 1-5. De eretreffer kwam van Dirk-Jan Hoek.

René Verschoor scoorde vandaag eens een keer niet, maar maakte inmiddels al 8 treffers namens S.K.N.W.K. 3

Met deze doelpunten van vandaag blijft Tim de Looze clubtopscorer met 11 treffers namens S.K.N.W.K. 1 tot nu toe. Nummer twee René Verschoor blijft na vandaag steken op 8 doelpunten namens het 3e. Dirk-Jan Hoek komt door zijn doelpunt van vanmiddag op 6 doelpunten en bezet hiermee de 3e plaats op de topscorerslijst. Hij deelt deze 3e plaats met Remco v/d Berge die ook 6x wist te scoren dit seizoen (namens S.K.N.W.K. 1).

A.s. zaterdag, 3 februari 2024, komen alle drie onze seniorenteams weer in actie en dus weer nieuwe ronde, nieuwe kansen.

De topscorerlijst ziet er na vandaag als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/