S.K.N.W.K. 40+ heeft voetbalseizoen ook hervat met toernooi bij ASV Brouwershaven

Gisteren, vrijdag 22 maart 2024, werd op Schouwen-Duiveland het 40+ voetbal weer hervat. Na de laatst keer eind november bij M.Z.C. ’11 gingen de ’40-plussers’ eventjes in de rustmodus, maar gisteren mochten ze weer los. Dit moest gebeuren Onder de Molen bij ASV Brouwershaven.

Rond het klokje van 18:42 uur verzamelde S.K.N.W.K. 40+ bij ‘het zwarte plein’ (voor enkele nieuwkomers/herintreders was het nog een hele klus om dit plein te vinden 😉 ) waarna richting Brouwershaven werd gegaan. Omdat we ook deze keer lekker op tijd waren, was er eerst nog ruim de tijd voor een bakje koffie.

Om 19:30 uur stonden de eerste wedstrijdjes gepland. Dus na de koffie snel in tenue en op naar het veld voor een goede warming-up. Helaas hadden de weergoden ons niveau deze avond goed voorspeld, want de eerste twee wedstrijden huilde de hemel…… Toen we eindelijk een beetje los kwamen (tijdens de laatste wedstrijd) stopte het met regenen en was het einde toernooi.

Voor de blauw/zwarten begon het toernooitje tegen D.Z.C. ’09. Daarna volgde gelijk de wedstrijd tegen Renesse. En uiteindelijk na twee wedstrijdjes (uit)rusten (en even iets drinken bij/in de kantine en gelijk het begin van de interland Nederland-Schotland kijken op tv/grootscherm) volgende nog de laatste wedstrijd tegen M.Z.C. ’11.

Zo tegen 21:15 uur waren de blauw/zwarten (er wel) klaar (mee) en kon er een warme douche worden genomen. Daarna kon de 3e helft worden gestart onder het genot van een hapje (mini-snacks) en drankje (een biertje) en de tweede helft van Nederland – Schotland.  Zo tegen 00:00 uur uur was S.K.N.W.K. 40+ weer terug in het pittoreske Nieuwerkerk.

Vanaf deze plaats nog een dankwoordje aan ASV Brouwershaven voor de organisatie. Bekijk nog meer foto’s van deze 40+ avond elders op de site in Het Fotoboek.