Met nog 4 duels te spelen staat top vijf in 4e klas C op 3 punten van elkaar

Na een weekje rust werd gisteren, zaterdag 6 april 2024, de zeer spannende strijd in de klas van S.K.N.W.K. 1, de vierde klas C, de 18e speelronde afgewerkt. Voor S.K.N.W.K. 1 was er voor de 3e week op een rij een winstpartij. En ook voor de 3e keer op een rij achterin de nul. Zodoende werd er goed aan het doelsaldo gewerkt. En door de resultaten op de andere velden zijn de blauw/zwarten weer terug aan kop van de ranglijst !! Maar niets is zeker, want met nog maar 4 speelronden voor de boeg is de spanning om te snijden. De top vijf staat namelijk binnen 3 punten van elkaar.

Immers na 18 gespeelde wedstrijden is dit nu de stand:

Onderin wordt het allemaal wel steeds wat duidelijker. Na de wedstrijden van gisteren is ook S.N.S. 1 ‘zeker’ van degradatie. Immers met de versterkte promotie/degradatie regeling spelen de nummers 7 t/m 12 volgend seizoen in de nieuw te vormen 5e klasse. Voor W.F.B. 1 (a.s. zaterdag te gast op sportpark Het Springer zal het lastig te worden om nog op de veilige 6e plaats te geraken met 9 punten achterstand met nog 4 duels te spelen). Maar we kunnen er wel zeker van zijn dat ‘zij’ zaterdag in ieder geval tot op het bot gemotiveerd zullen zijn om deze laatste strohalm toch nog te grijpen. S.K.N.W.K. 1 is dus bij deze alvast gewaarschuwd.

Maar aan de top is er dus spanning genoeg. Wie gaat er met de titel aan de haal en welke club gaat er met S.K.N.W.K. 1 en Z.S.C. ’62 1 (als ze bij de eerste 6 blijven uiteraard) de na-competitie in. We weten het op 18 mei a.s. rond 16:15 uur als deze spannende competitie ten einde zal zijn.

De nog te spelen wedstrijden in de vierde klas C zijn als volgt: