S.K.N.W.K. 1: Tim de L. weer alleen leider, Remco al op 9, Dominique en Stijn maken hun 3e treffer

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 6 april 2024, kwamen twee van onze drie seniorenteams in actie voor de competitie. Opnieuw ging de wedstrijd van S.K.N.W.K. 3 niet door. Het competitieduel S.K.N.W.K. 3 – FC De Westhoek ’20 3 moest vrijdag alsnog worden verplaatst, omdat de tegenstander niet voldoende spelers had. Het was ook dit weekend S.K.N.W.K. 1 dat de blauw/zwarte eer wist hoog te houden. Zij wonnen nu de uitwedstrijd tegen het al gedegradeerde F.I.O.S. 1 met maar liefst 0-5. Voor het 2e pakken blijft het tobben de laatste weken.Voor het 5e weekend op een rij werd er verloren. Maar positief was dan wel dat na 4 doelpuntloze wedstrijden er nu weer eens doel werd getroffen door de blauw/zwarten.

Stijn Dooge scoorde de 0-1

Voor de 2e keer op een rij trof hij dus doel

S.K.N.W.K. 1 speelde de uitwedstrijd in Achthuizen tegen F.I.O.S. 1. In de eerste helft stond het vizier nog niet geheel op scherp. Uit een bekeken schot van Stijn Dooge was de marge met de rust minimaal, 0-1. Voor Stijn, spelend als linksback gisteren, zijn 3e treffer van het seizoen en het was zijn 2e wedstrijd op een rij dat hij doel trof.

Nadat vlak na de rust de 0-2 onterecht werd afgevlagd scoorde Dominique Prins gelijk erna toch de terechte 0-2

Dit na een prima assist van Rick Dalebout

Gelijk na rust kwamen de blauw/zwarten op 0-2. Het was Dominique Prins die beheerst binnen schoot. Ook voor ‘Do’ zijn 3e treffer van het seizoen en ook hij scoorde voor de 2e wedstrijd op een rij (die van de vorige wedstrijd was mooier toen hij vanaf de middenlijn gelijk na de aftrap in de 2e helft de bal in een keer binnen wist te schieten 😉 )

Op 0-3

Een assist van Remco v/d Berge zorgde voor de 0-3. De afmaker was Tim de Looze. Met deze treffer komt hij op 14 doelpunten dit seizoen. Hij is hiermee weer alleen clubtopscorer.

Remco v/d Berge zorgde voor de 0-4

Hierna was het de beurt aan Remco v/d Berge. Eerst wist hij de 0-4 binnen te schieten nadat Tim de Looze het duel aanging met de doelman. En het slotakkoord was ook voor Remco. Nu was de assist van Tim de Looze en Remco schoot netjes de 0-5 in de verre hoek. Door deze treffers heeft Remco inmiddels ook bijna de dubbele cijfers behaald, want hij staat nu op 9 doelpunten.

Helaas zou het bij deze ene Nieuwerkerkse treffer blijven deze middag 🙁

Op ons eigen sportpark Het Springer speelde S.K.N.W.K. 2 tegen S.P.S. 2. In eerste instantie leek het erop dat beide ploegen redelijk aan elkaar gewaagd waren. Maar niet scherp in de afronding en zeer matig verdedigen zorgden ervoor dat de gasten met 0-3 gingen rusten. In de 2e helft zag Salo Begeman zijn voorzet zomaar binnen vliegen, 1-3. Helaas gaf dit S.K.N.W.K. 2 geen moraal op zoek naar meer doelpunten en misschien ook wel een ‘resultaatje’, want de eindstand was uiteindelijk 1-6.

Met deze doelpunten van dit weekend is Tim de Looze (S.K.N.W.K. 1) dus weer alleen leider. Stefan Vermeer (S.K.N.W.K. 3) volgt op één doelpunt. Daarachter staat dan weer zijn teammaatje René Verschoor, die net als Stefan Vermeer dus gisteren niet in aktie kwam met het 3e, maar wel meespeelde met het 2e, met 10 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3. Remco v/d Berge (S.K.N.W.K. 1) komt door zijn twee doelpunten van gisteren op 9. Nick Bouwman blijft namens het 3e steken op 7. En dan volgt het drietal Bela de Bloeme, Koen Kraaijenbrink en Dirk-Jan Hoek met allen 6 doelpunten tot nu toe.

A.s. zaterdag, 13 april 2024, komen als het goed is alle drie onze seniorenteams weer in actie voor de competitie. Dus dan weer nieuwe ronde, nieuwe kansen.