Flinke zeges SKNWK, ZSC ´62 en Duiveland op 1e dag

Voetbal SKNWK, ZSC’62 en Duiveland hebben op de openingsdag van de competitie flinke overwinningen behaald. Ook Bruse Boys en DFS wonnen en Mevo speelde gelijk.

De 1-5-zege van SKNWK op SPS kwam tot stand via vijf verschillende doelpuntenmakers. Achtereenvolgens scoorden Wesley Goud, Emiel Kuijten, Maarten Padmos, Wilco de Valk en Christiaan van Vossen.

Duiveland evenaarde tegen Dauwendaele de score van het Nieuwerkerkse elftal. Ronald Zwager, Wilmar van de Sande, Barry Steenpoorte en Dennie le Comte (2x) maakten de treffers.

ZSC’62 maakte tegen het doorgaans lastige Smerdiek het halve dozijn vol: Rene Coomans, Kasimier Snoek (ieder 2x), Arjan Smalheer en Martin van der Schee (strafschop) schoten raak.

Bruse Boys opende ook al overtuigend tegen VVC’68. Na een snelle 0-1-achterstand zette de thuisploeg de zaken snel recht. Laatste man en voormalige spits Peter Willemse scoorden tweemaal. Een eigen doelpunt en een treffer van Gerard Vogel completeerden het kwartet doelpunten.

Mevo kwam tegen SVD goed weg. In de slotminuut van de wedstrijd schoot Robin van Welt de Zierikzeese ploeg alsnog naast SVD: 2-2. De eerste Mevo-goal werd gemaakt door Pieter van der Neut.

DFS boekte in de uitwedstrijd tegen Nieuwland een regelmatige 0-2-overwinning. Anco van der Linde en nieuwkomer Kevin Veerhoek scoorden.

Uitslagen:

Bruse Boys-VVC’68 4-1

Duiveland-Dauwendaele 5-1

SPS-SKNWK 1-5

Mevo-SVD 2-2

Nieuwland-DFS 0-2

ZSC’62-Smerdiek 6-1

Brouwershaven-Kruiningen 2-2