WIK ’57 verovert verrassend punt bij hoger……

WIK ’57 verovert verrassend punt bij hoger aangeslagen Yerseke

GOES – Wat ZSC’62 vorige week niet lukte, één of meer punten meenemen uit Yerseke, lukte WIK’57 zaterdag wel. De ploeg van speler/trainer Patrick de Broekert speelde in de vierde klasse B met 1-1 gelijk. Brouwershaven kwam tegen FSV nog wel aan de leiding, maar kreeg vervolgens vijf goals om de oren.

Yerseke-WIK’57 1-1: Yerseke kreeg over de hele wedstrijd gezien de meeste kansen en had de overwinning moeten grijpen, maar mocht in de blessuretijd nog van geluk spreken dat WIK’57 slordig met de mogelijkheden omging. Nadat Yerseke, dat speelde zonder de geblesseerde Arco van Dixhoorn (spierscheuring), een aantal malen verzuimd had te scoren, counterde WIK’57 zich in de 39e minuut naar de voorsprong. Ferrie Berrevoets was het eindstation van een snelle counter. In de tweede helft hielp een dode-spelsituatie Yerseke aan een punt. Evenals vorige week tegen ZSC’62 was Raymond Rovers trefzeker uit een vrije trap.

FSV-Brouwershaven 5-1: In de eerste twintig minuten was Brouwershaven aanvallend sterker en in die fase kwam de ploeg ook op een 1-0-voorsprong. Na een pass van Marijn den Boer controleerde Frank Kristalijn de bal om vervolgens met een schot van buiten het strafschopgebied de doelman te passeren. Bij rust was het via Raymond Lingen en Mark Berghout echter 2-1. Na de pauze werkte Robbert Schot een inzet achter zijn eigen doelman en in de slotfase liep FSV via Bennie Vormeer nog uit naar de ruime cijfers.

SPS-Vrederust 0-1 (0-0). Patrick van Chaam 0-1.

Halsteren-Kruiningen 3-2 (1-0). Alwin Klaassen 1-0, John Lambregts 2-0, Jeff Herwig 2-1, Jimmy Fens 2-2, John Lambregts 3-2.