Eerste editie J.V.O.Z-jeugdkamp erg succesvol

De eerste editie van het J.V.O.Z-jeugdkamp zit erop. Het was echt een fantastisch evenement, waar we als S.K.N.W.K. trots op kunnen zijn. Het is zeker de bedoeling dat J.V.O.Z. ook volgende jaren zal terugkeren op ‘Het Springer’.

De derde en laatste dag begon vanmorgen rond 10:00 uur. Er stonden weer diverse voetbalvormen op het programma. Na 7 rondes was het tijd om een hapje te eten.

’s Middags kregen we bezoek van de ‘balkunstenaars’ Soufiane Touzani & Rathinho. Zij gaven eerste een demonstratie. Daarna mochten alle pupillen proberen dit tweetal te verslaan. Echter een doelpunt of een bal tussen de beentjes betekende een wissel. Aan het eind moesten alle ‘verliezers’ dansen.

Tot slot kregen de deelnemers de mogelijkheid om onder aanvoering van beide spelers nog enkele ‘bewegingen’ te leren.

Het kamp werd afgesloten met de finales bij het penaltyschieten.

De winnaars van de spelletjes van dag 2 en de beste strafschopnemers werden nog in het zonnetje gezet. Alle spelertjes mochten zoals afgesproken het tenue mee naar huis nemen. Daarnaast mochten ze de voetbal meenemen en kregen ze een vaantje en nog een tasje met diverse atributen. Ook was er toch nog de mogelijkheid om een tweetal foto’s te kopen (dhr. Muste nog bedankt!). En natuurlijk kregen ze een certificaat van deelname.

De organisatie van S.K.N.W.K. kijkt terug op een geslaagd evenement. Dank aan iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan dit eerste prachtige J.V.O.Z.-kamp.

Tot volgend jaar.

Bekijk de foto’s van dag 3 van dit kamp elders op deze site in het Fotoboek.