Christian van Vossen opgeklommen naar 3e plaats

Op de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. is Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 1) opgeklommen naar de 3e plaats. Door zijn drie treffers gisteren tegen SC Stavenisse 1 (0-6 winst) staat ‘CvV’ op 9 treffers.

In het begin van het seizoen moest Christian het veelal doen met wedstrijden in het 2e elftal en invalbeurten bij het 1e. De laatste weken krijgt hij echter het vertrouwen van trainer/coach Peter Groenewegen van S.K.N.W.K. 1. Chris maakt hier gretig gebruik van. Zo ook S.K.N.W.K. 1, want de laatste 4 wedstrijden wist hij maar liefst 9x doel te treffen. Zes treffers in de laatste drie competitieduels en 3x in het bekertreffen tegen V.C.K. 1.

In de top twee van het klassement van de topscorers bij S.K.N.W.K. komt weinig verandering. Koploper Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) speelde gisteren niet met het 3e en blijft op 16 doelpunten steken. De nummer 2 van de ranglijst, Wesley Goud (S.K.N.W.K. s) scoorde gisteren één treffer en heeft nu 11 doelpunten op z’n naam staan in de competitie.

Voor een volledig overzicht van de topscorers bij de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze website bij ‘Teams’.