Knappe overwinning S.K.N.W.K. 2 op Veere 2

Het tweede elftal van S.K.N.W.K. mocht gisteren ‘aan de Bieweg’ aantreden tegen Veere 2. Vorige week wist deze ploeg nog met 3-10 te winnen bij Duiveland 2. S.K.N.W.K. 2 was toen te sterk voor Kloetinge 3 met 2-1.

Gisteren was het ’s ochtends heel wat gedoe om een representatief team (met voldoende spelers) op de been te krijgen. Bestuurslid Martijn Neele, leider Emiel Pollemans en A-junioren-coach Arnold Schiettekatte hadden gelukkig voldoende beltegoed. Door de medewerking van diverse spelers kwam alles goed.

Met 13 spelers vertrok het tweede naar Veere. Na de aftrap bleken de blauw/zwarten echter nog niet wakker. Na een 2-0 achterstand (die ook nog hoger had kunnen uitvallen) gingen ze toch nog met een ‘draw’ de rust in. Patrick van Bolhuis en Richard v/d Sande zetten de Nieuwerkerkers nog voor de thee naast de thuisploeg.

Na de rust werd er nog één treffer gemaakt. A-junior Robbert Padmos velde het vonnis over Veere 2 en zorgde dat S.K.N.W.K. 2 met 3 punten terug kon naar Nieuwerkerk.

Door deze zege staat S.K.N.W.K. 2 prima in de middenmoot van de reserve 2e klasse. Na 10 duels hebben ze 16 punten en dat is tot nu toe een prima resultaat.

Dank aan doelman Leon Quik van S.K.N.W.K. 4 en de A-junioren Jeffry Visser en Robbert Padmos voor hun bereidwilligheid dit weekend. Daar kunnen en mogen velen een voorbeeld aan nemen.