SKNWK kan de champagne al koud zetten

door Ton Buckens

Maandag 3 maart 2008 – – VIERDE KLASSE B. Het nog ongeslagen SKNWK kan over veertien dagen, ruim voor het einde van de competitie, bij twee keer winst de titel pakken. De voorsprong op de concurrentie is inmiddels al opgelopen tot liefst 20 punten.

Smerdiek-ZSC’62 eindigde zaterdag zonder doelpunten. Chrislandia speelde thuis tegen Yerseke. De Heijningers hielden tot de rust de nul. In de tweede helft kregen de thuisploeg vier treffers om de oren.

Vrederust speelde tegen Brouwershaven, bij een stand van 0-1, de laatste 30 minuten uit. De wedstrijd werd eerder dit seizoen gestaakt vanwege een blessure van de scheidsrechter. Vrederust moest nog een tweede doelpunt incasseren.

Smerdiek-ZSC’62 0-0.

Vrederust-Brouwershaven 0-2 (0-1) – 0-1 Ivo Fonteine, 0-2 Peter van Mourik.

Chrislandia-Yerseke 0-4 (0-0) – 0-1 Bart van Steveninck, 0-2 Ron van Leeuwen, 0-3 Bart van Steveninck, 0-4 Frans van Driel.