Schoonmaken van de kleedkamers

Nu de kleedkamers er zo netjes uit zien, is het wel de bedoeling dat dit ook zo blijft. Daarom een dringend verzoek aan iedereen.

Na elke training en/of wedstrijd even de kleedkamers aanvegen, schoonspuiten en aantrekken. Daarnaast kijken of de vuilnisbakken vol zijn en zo ja, de vuilniszak eruit halen en een nieuwe erin doen (nieuwe liggen in de werkkast onder aan de trap van de kantine).

Na elke wedstrijd de theepotten (ook die van de tegenstander) boven brengen. Helaas komt het vaak voor dat de tegenstanders de kleedkamers niet schoonmaken, ook deze dan zelf even schoonmaken (wij gaan er uiteraard van uit dat als wij te gast zijn bij een vereniging dat wij wel weten hoe het moet en alle kleedkamers netjes achterlaten!!).

De senioren hoeven niet meer op vrijdagavond de kleedkamers schoon te maken, omdat we hier nu vrijwilligers voor hebben. Dus een oproep aan alle leden: Maak het deze mannen makkelijk en zorg dat de kleedkamers al schoon zijn. Ook een oproep aan de jeugdleiders om hier aan te denken!!

Kleine moeite, groot plezier.