Verslag van wedstrijd SKNWK 2 (website Arnemuiden)

Hieronder volgt het wedstrijdverslag van de website van v.v. Arnemuiden van het duel tussen S.K.N.W.K. 2 en Arnemuiden 3 van afgelopen zaterdag:

SKNWK 2 – Arnemuiden 3 0-2 (20-09-2008)

Er ontbraken vandaag nogal wat spelers, maar gelukkig waren Nick van het tweede en Carlo en Walter van het vijfde bereid om mee te doen. Ze speelden alledrie een goeie wedstrijd. Het was prachtig weertje, we hadden een strakke grasmat en een sportieve tegenstander. Nico-Jan Perez was onze aanvoerder vandaag. We waren wel beter dan SKNWK maar het blijft een stugge ploeg waar tegen het moeilijk spelen is. Zeker als je voor de rust drie 100% kansen mist. Leon, Cor en Dennis (na een mooie voorzet van Carlo) konden het net niet vinden. We gingen dus rusten met een brilstand.

Na rust kwamen we meteen wat meer opzetten en na een minuut of tien was het Dennis die de ban brak met een kopbal na een mooi actie van Jeffrey die een goede tweede helft speelde. Daarna kwamen we nog een paar keer gevaarlijk door, maar o.a. de paal bracht tot twee keer toe redding voor SKNWK. Daarnaast werden we een paar keer onterecht teruggevlagd wegens buitenspel en verdienden we nog een strafschop.

Zo’n 10 minuten voor tijd was het dan toch raak. De hardwerkende Cor behield het overzicht en legde de bal af op Dennis, die schoot de bal te zacht in en zag zijn inzet gekeerd op de doellijn. Gelukkig viel de bal voor de voeten van Leon die met links de 0-2 kon aantekenen. De wedstrijd was gespeeld. SKNWK mistte bij een 0-1 stand overigens nog een dot van een kans voor een zo goed als leeg doel.

Een verdiende overwinning op een stugge ploeg die zeker nog punten gaat pakken deze competitie. De “Oude Vos” keepte wederom voortreffelijk en “hield weer de 0” vandaag. Henk Ottens kan eigenlijk niet langer meer om hem heen.

Nadat hij zichzelf eerst had voorgesteld kregen we bij terugkomst in Arnemuiden nog een
biertje van Johnny Crucq, onze nieuwe aanwinst dit seizoen. Hij probeert blijkbaar op deze manier een basisplek te veroveren. Dat werkte vorige seizoenen misschien nog John, maar bij ons moet je toch echt komen trainen! Of (zoals de meeste van ons doen) je maakt geld over op de Zwitserse bankrekening van aanvoerder Perez, hij zorgt dan wel op slinkse wijze voor een basisplaats.