Wesley Goud weer medekoploper topscorers SKNWK

Met 2 doelpunten in het spectaculaire duel van S.K.N.W.K. 1 tegen Wolfaartsdijk 1 (3-4 winst voor de blauw/zwarten) heeft Wesley Goud zich weer genesteld aan de kop van de ranglijst van de topscorers bij de senioren van S.K.N.W.K. Met twee schitterende acties waarbij hij zijn tegenstanders z’n hielen liet zien, was hij gisteren erg belangrijk voor S.K.N.W.K. 1. Hopen dat hij dit vast kan blijven houden. Overigens deelt hij de koppositie met Michèl Flikweert van S.K.N.W.K. 4, die gisteren eens een keertje niet scoorde.

De overige 3 seniorenteams moesten alledrie een nederlaag slikken. Bij het 2e en 3e stonden er uiteindelijk bij beiden 7 tegentreffers op het scorebord. Zelf wisten ze allebei 2x doel te treffen.

Bij S.K.N.W.K. 2 waren Jeffry Visser (overigens al z’n zesde treffer dit seizoen) en Oleg Bondarenko. Bij het derde lijkt de topscorer van vorig seizoen van de senioren van S.K.N.W.K., Wim Voorbeijtel, ook weer wat scherpte te hebben terug gevonden. Hij maakte beide goals.

‘De baggerschuit’ moest deze keer weer eens een nederlaag slikken (dat waren ze al een tijdje niet meer gewend). Bruse Boys 5 was op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ met 1-2 nipt te sterk. Adrie Matthijsse maakte de eretreffer voor de thuisploeg.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.


Wesley Goud schuift beheerst de 3-2 binnen tijdens het duel van gisteren tegen Wolfaartsdijk 1