Arnemuiden 3-SKNWK 2 (verslag website Arnemuiden)

Hieronder een wedstrijdverslag van de wedstrijd van afgelopen weekend tussen Arnemuiden 3 en S.K.N.W.K. 2 van de website van Arnemuiden:

Arnemuiden 3 – S.K.N.W.K 2 2-2 (24-01-2009)

Vandaag de eerste wedstrijd na de winterstop en dat was te zien. SKNWK stond niet sterk en konden niet anders doen dan ons laten komen. We begonnen nog vrij aardig met een paar goede aanvallen. We kwamen echter niet tot scoren. SKNWK gokte op de counter en ze kwamen op 0-1. Door slap verdedigen kreeg een speler van SKNWK alle ruimte om uit te halen en hij schoot de bal in de korte hoek binnen.

Binnen tien minuten kwamen we op 1-1 door een schot van Dennis wat van richting werd veranderd. Wie dacht dat we nu de boel zouden afmaken kwam bedrogen uit. We kwamen niet veel verder dan schoten vanaf de rand van de zestien en werden daar ook niet echt gevaarlijk mee. Op slag van rust de tweede persoonlijke fout van ons en die betekende prompt 1-2. De bal werd op het middenveld knullig verspeeld, hun spits werd ingespeeld onze verdediging stond op het verkeerde been en het was 1-2 op slag van rust. We gingen rusten met de frustratie dat het niet liep vandaag en dat we tegen een tegenstander die er ook al niet veel van bakte toch al 2 tegendoelpunten hadden toegestaan.

Meteen na de rust viel er een 100% kans te noteren voor Hans maar die kreeg hem niet tegen de touwen. Verder schoot Cor nog op de lat en de paal en mistten we zo’n 3 opgelegde kansen in de tweede helft. In allerlaatste seconde van de tweede helft kwamen we door een bekeken kopbal van Hans op de dikverdiende 2-2. Als we vandaag ons normale niveau hadden gehaald hadden we zonder al te veel moeite gewonnen. Maar als de vorm bij ons ontbreekt en de spirit is er ook niet dan wordt het lastig voor ons.

Spreuk van de dag kwam van Ronnie na een opmerking van Bogito over gaten in de sokken
van het 3e elftal. “Beter gaten in de sokken dan in de verdediging”. Verder rijst de vraag of het technische duo “Leon en Johnny” wel in staat is om het derde aan het voetballen te krijgen. Ze hebben nu een aantal keer aan het roer gestaan en telkens is het resultaat bedroevend.