S.K.N.W.K. 1 eindigt als 7e op WereldRegio Cup

In de eerste editie ‘WereldRegio Cup Nieuwe stijl’ werd S.K.N.W.K. 1 gisteren 7e. Nadat in het de poulewedstrijden als 2e was geworden achter Duiveland, moesten de mannen van trainer/coach Peter Groenewegen gisteren spelen om de 5e t/m 8e plaats.

De eerste wedstrijd was een gezapig potje tegen Brouwershaven. Beide teams waren niet bij machte om goed voetbal op de mat te leggen. Uieindelijk was Brouwershaven de gelukkigste door één treffer te maken en dus 1-0 te winnen. Hierdoor moest S.K.N.W.K. dus verhuizen naar veld om daar om de 7e en 8e plaats te spelen tegen Ouwerkerk 1. Zij hadden verloren van Z.S.C. ’62 1.

S.K.N.W.K. bleek in een éénzijdig duel veel te sterk voor 5e klasser Ouwerkerk. Het werd uiteindelijk 6-1 voor de blauw/zwarten. George van Heukelom 3x, Robbert Padmos 2x en Sytze Stins waren de doelpuntenmakers.

In de finale-poule met Bruinisse, Duiveland, M.E.V.O. en Zierikzee bleek laatstgenoemde uiteindelijk de sterkste. Zij winnen dus de WereldRegio Cup 2009 en mogen zich een jaar lang officieus kampioen van Schouwen-Duiveland noemen.

Complimenten namens S.K.N.W.K. voor de prima organisatie van Brouwershaven! Het was toch de eerste keer dat het toernooi zo werd gehouden en dat is zeker voor herhaling vatbaar!

Uitslagen van S.K.N.W.K. tijdens WereldRegio Cup

S.K.N.W.K. 1 – Brouwershaven 1 0-1

Om plaats 7 en 8:

S.K.N.W.K. 1 – Ouwerkerk 1 6-1
George van Heukelom 3x, Robbert Padmos 2x, Sytze Stins 1x

Eindstand WereldRegio Cup 2009:

Eindstand:
1. Zierikzee
2. Bruse Boys
3. Duiveland
4. Mevo
5. Brouwershaven
6. ZSC’62
7. SKNWK
8. Ouwerkerk
9. DFS
10. All Stars
11. Dreischor
12. WIK’57

Bekijk binnenkort de foto’s van deze WereldRegio Cup 2009 elders op deze site in Het Fotoboek.