Opnieuw gelijkspel voor SKNWK 2 in oefenduel

Na een gelijkspel tegen Ouwerkerk 1 en een verliespartij tegen S.S.V. ’65 2 (1-3) werd er vanavond opnieuw gelijkgespeeld door S.K.N.W.K. 2. Tegenstander was N.O.A.D. ’67 2 (op papier dan, want N.O.A.D. ’67 was maar met een aantal spelers van het 2e de rest kwam uit lagere elftallen). In een zomeravondpotje werd het uiteindelijk 1-1.

In de eerste helft was de grootste kans voor S.K.N.W.K. voor George van Heukelom, echter voor een geheel leeg doel presteerde hij het nog om de bal over te schieten. Zodoende gingen beide teams met 0-0 om de thee.


Jeffry Visser scoorde de enige treffer vanavond namens S.K.N.W.K. 2

In de 2e helft was het Jeffry Visser die de score opende. Op aangeven van George van Heukelom tikte hij de bal binnen. Echter kwamen de gasten nog terug middels een goede kopbal.

George van Heukelom stifte nog een bal op de lat en aan de andere kant keerde doelman Jacco Kik nog een penalty waardoor dus de 1-1 stand een terechte uitslag is.

As. zaterdag dus ‘voor de beker’ tegen opnieuw N.O.A.D. ’67 2. S.K.N.W.K. 2 is gewaarschuwd, want dan zullen de ‘Fluplanders’ zeker uit een ander vaatje tappen!!

S.K.N.W.K. 2: Jacco Kik, Emiel Pollemans, Martijn Kik, Corné van Driel, Léon Pollemans, Martin Huisman, Robbert v/d Zande, Mark Passchier, Jeffry Visser, George van Heukelom, Oleg Bondarenko, Arjo v/d Velde, Philip v/d Male.

3 reacties op "Opnieuw gelijkspel voor SKNWK 2 in oefenduel"

  1. die snap ik niet 1-2?

  2. Mediumvisor | 18-08-2009 at 23:18 |

    Je moet altijd zou scherp zijn Empe

  3. In een zomeravondpotje werd het uiteindelijk 1-2

Reacties gesloten.