Voorbeschouwing V.C.K. 1 – S.K.N.W.K. 1

Hieronder een voorbeschouwing van V.C.K. 1 – S.K.N.W.K. 1 van de website van V.C.K.:

We heten u allemaal welkom op de Stoofwei voor de wedstrijd VCK – SKNWK.

Na een matige competitiestart in de thuiswedstrijd tegen Yerseke (2-2) werd vorige week met 0-3 gewonnen in en tegen Kapelle. Deze uitslag doet vermoeden dat VCK veel sterker was als Kapelle maar het wedstrijdbeeld was anders; Kapelle heeft 35 minuten met 10 man gespeeld en de overwinning kwam pas tot stand in het laatste kwartier.

Toch lieten we zien dat er wel degelijk goed voetbal in ons 1e team huist; de eerste 15 minuten was VCK scherp en Kapelle kwam er toen niet aan te pas. Doordat we verzuimden te scoren kwam Kapelle steeds beter in de wedstrijd, maar gelukkig was het laatste kwartier weer voor VCK, resulterend in 3 doelpunten.

De tegenstander van vanmiddag, SKNWK, is een oude bekende. Na hun grandioze terugkeer uit de 4e klasse werd er veel van deze ploeg verwacht. In de huidige competitie heeft de ploeg nog maar 1 wedstrijd gespeeld, een 2-3 nederlaag tegen Nieuwdorp.

VCK is het aan zijn stand verplicht om voor de 3 punten te gaan, willen we mee blijven doen voor de bovenste plaats; voorzover momenteel bekend zijn er afgezien van Merijn geen afwezigen.

VCK wenst u allen een spannende wedstrijd toe.