Wedstrijdverslag V.C.K. 1 – S.K.N.W.K. 1

Hieronder een wedstrijdverslag van V.C.K. 1 – S.K.N.W.K. 1 van de website van V.C.K.:

VCK – SKNWK 6-2 (3-0)

Opstelling VCK
Doel: Joerie Nonnekes
Achter: Sjoerd Gelok (75 Bouwen Legemate), Dylan Verhage (65 Ronald Ovaa), Michel Meulmeester en Erik Damen.
Midden: Michiel Ketting, Danny Joosse, Stefan Wielemaker en Michael Dekker (65 Sander Goedee).
Voor: Sander Goorsenberg en Erik Goudt.

VCK startte scherp en de eerste kans was voor Michiel Ketting die vrij voor de keeper de bal nog naast kreeg. Dezelfde Michiel Ketting was verantwoordelijk voor de eerste assist van de wedstrijd met zijn steekbal op Erik Goudt die vanaf de 16 de bal binnen schoot. 1-0. VCK voelde zich gesterkt door deze treffer en zette gelijk meer druk naar voren. Uit een vrije trap die eigenlijk net iets te diep bij de tweede paal kwam legde Michel Meulmeester de bal goed terug hierdoor kon Erik Goudt zijn 2de van de wedstrijd van dichtbij binnenkoppen. 2-0.

Een schot op de lat zorgde bijna voor de 3-0 terwijl aan de ene kant de bal op de lat ging kwam VCK aan de andere kant goed weg door slecht uitverdedigen kon de spits de 2-1 binnen tikken, gelukkig voor VCK, ging de bal via de binnenkant van de paal terug het veld in. Na een goede actie op links van Luis Suarez (Michael Dekker) versierde deze een penalty die vervolgens onberispelijk door Danny Joosse werd binnen-geschoten. Zodoende kon VCK gaan rusten met een comfortabele 3-0 voorsprong terwijl deze eigenlijk groter had moeten wezen.

In de tweede helft iets meer druk naar voren door SKNWK wat in de 50ste minuut resulteerde in de 3-1. Na een slechte terugspeelbal van Stefan Wielemaker moest Joeri Nonnekens uitkomen dit deed hij vol overtuiging echter mocht VCK zichzelf wel gelukkig prijzen dat de scheidsrechter de bal niet op de stip legde.

Vervolgens was het Michiel Ketting die in de 55ste minuut met een droge schuiver voor de 4-1 zorgde. Na een domme overtreding rand 16 schoot de spits van SKNWK de bal uit de vrije trap schitterend binnen. De eindstand werd vervolgens bepaald door goals van respectievelijk Stefan Wielemaker in de 80ste minuut. 5-2. En Sander Goorsenberg 85ste minuut. 6-2.

Deze eindstand had eigenlijk hoger uit moeten vallen dit gebeurde niet omdat er met te veel kansen onzorgvuldig om werd gesprongen.

10de minuut 1-0 Erik Goudt
15de minuut 2-0 Erik Goudt
40ste minuut 3-0 Danny Joosse
50ste minuut 3-1 SKNWK
55ste minuut 4-1 Michiel Ketting
75ste minuut 4-2 SKNWK
80ste minuut 5-2 Stefan Wielemaker
85ste minuut 6-2 Sander Goorsenberg