S.K.N.W.K. 1 weet weer waar het staat

Na de mooie overwinning vorige week thuis tegen medekoploper A.Z.V.V. 1, weet S.K.N.W.K. 1 na het duel tegen Colijnsplaatse Boys 1 weer waar het staat. Aan de andere kant van de Zeelandbrug werd een zwak duel van Nieuwerkerksezijde afgesloten met een 1-0 nederlaag. Hierdoor zakken de blauw/zwarten af na de voorlaatste plaats in de 3e klas Zuid 1.

Het was gisteren allemaal net niet bij S.K.N.W.K. Ook thuisploeg Colijnsplaatse Boys kon niet echt potten breken. Er ontstond een zeer slechte wedstrijd. Na een half uur kwam de thuisploeg uit een vrije schop op voorsprong.
S.K.N.W.K, kon hier helemaal niks tegenover zetten. Ruststand was dan ook 1-0.

In de 2e helft hadden de blauw/zwarten de wind in de rug. Ze gingen op zoek naar de gelijkmaker, maar wisten het doel niet te vinden. Toen in het laatste kwartier Kristian Bouwman en George van Heukelom werden vervangen door Sytze Stins en Emiel Kuijten ontstond nog een klein offensief van S.K.N.W.K. Echter ook zij konden niet zorgen voor de misschien zelfs wel onterechte gelijkmaker. ‘Colijn’ won nipt met 1-0 en mag dus 3 punten toevoegen aan het totaal.

Voor S.K.N.W.K. wordt het zaak de rug te rechten. Met 3 nederlagen in 4 duels hebben ze slechts 3 punten en staan dus nu op een 11e plaats.

Volgende week wacht een lastig thuisduel tegen De Noormannen 1. Aan S.K.N.W.K. 1 de kans om te laten zien dat ze te laag staan op de ranglijst.

S.K.N.W.K. 1: Koen de Jonge, Erwin Nelissen, René Verschoor, Kristian Bouwman (Sytze Stins), Léon Pollemans, Martin Kiesenberg, Sander Uijl, Robbert Padmos, Wilco de Valk, George van Heukelom (Emiel Kuijten), Wesley Goud.