F-pupillen S.K.N.W.K. spelen 4 tegen 4

Helaas regende het de hele ochtend. Er werden 5 wedstrijdjes van een kleine 15 minuten gespeeld. De 1e wedstrijd speelde we tegen elkaar en dit was een makkie voor F2. Het was iets van 7-2. Op papier F2 wel sterker geacht dan F3 maar 4 x 4 is een moeilijk spelletje. Voor sommigen erg lastig.

F2 was de grote winnaar vandaag. Het won alle wedstrijden. Twee wedstrijden met 1 doelpunt verschil, maar dat is voldoende. F3 kreeg tegen Renesse F1 grote klappen. Het werd ongeveer 6-0. Helaas moesten 2 man tijdens de wedstrijd even het veld verlaten na hard spel van de tegenstander. Die vlogen erin. Helaas werd de laatste wedstrijd 1-1 gespeeld door F3 tegen Ouwerkerk, wat met een aantal E-tjes speelde. Ze speelde met 1 man op goal en dus ging de bal er niet. Jammer.

Iedereen speelde voor wat hij waard was en hebben naar vermogen gespeeld. Soms hadden ze nog teveel ontzag voor grote jongens. Daar kunnen ze alleen maar van leren. Na afloop kregen ze nog een vaantje van de KNVB en gratis een ijsje of iets te drinken van Renesse.

F2 5x gewonnen, F3 2 gewonnen, 2 verloren en 1 gelijk. Het veldteam van F2 was gewoon opgedeeld in 2 teams. Helaas was Niels van Klinken ziek.

Gelukkig hadden Ouwerkerk en MEVO wat grotere en oudere spelers meegenomen zodat er meer tegenstand was dan in de competitie.

F2

Zenya Deurloo
Tim v/d Cingel
Rick Dalebout
Matthijs van Mourik

F3

Stijn Dooge
Bas van Dijke
Jelle Verhoek
Jeffry Slootmaker