SKNWK 3 pakt in 2e helft de winst op SKNWK 4

In de reserve 5e klasse stond gisteren dé kraker tussen S.K.N.W.K. 3 en 4 op het programma. Op een redelijk bespeelbaar 2e veld ontspon zich een leuk duel. Na een 1-1 ruststand, bleken die ‘jonkies’ van 3 over iets meer lucht te beschikken dan ‘de mannen van de baggerschuit’. Clubtopscorer ‘Keu’ haalde tweemaal de trekker over en bezorgden de koploper in deze klasse een overigens verdiende overwinning.

In de eerste helft waren de ploegen redelijk aan elkaar gewaagd. Het derde had wel meer balbezit, maar S.K.N.W.K. 4 wist er af en toe goed uit te komen. Maurice Pollemans zette S.K.N.W.K. 3 op voorsprong, maar Robby Koster maakte zijn 13e seizoenstreffer en zette het vierde weer naast het 3e. Hiermee gingen de ploegen rusten.

In de 2e helft was S.K.N.W.K. 3 duidelijk te sterk. Twee keer was het Wim Voorbeijtel die op de voor hem bekende wijze zijn tegenstanders te vlug af was en scoorde. Hij maakte hiermee al weer zijn 16e en 17e seizoenstreffers en is hiermee ruim koploper op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K.

S.K.N.W.K. 3 blijft door deze uitslag koploper in de reserve 5e klasse. S.K.N.W.K. 4 blijft ondanks deze nederlaag gewoon lekker meedoen bovenin.

2 reacties op "SKNWK 3 pakt in 2e helft de winst op SKNWK 4"

  1. gezwam | 30-11-2009 at 17:20 |

    Nou dan had SKNWK 3 nog vlot gewonnen. Bij het 4e hebben toch ook al spelers uit het 2e meegedaan(dat is in principe helemaal belachelijk want dan gaat men eerst met het 3e mee en uit het 3e naar het 4e.

  2. zomaar | 29-11-2009 at 13:27 |

    Zonder Remco, Oleg en Wim in SKNWK 3 had ik het niet geweten of SKNWK 3 de winst zou hebben gepakt op SKNWK 4. Jammer dat SKNWK 2 is afgelast. Overigens een verdiende overwinning op basis van de 2e helft voor SKNWK 3. Terechte constatering en fijn voor SKNWK dat beiden elftallen goed draaien in hun klasse!

Reacties gesloten.