Opnieuw topper voor S.K.N.W.K. 3

De trotse koploper van de reserve 5e klasse, S.K.N.W.K. 3, speelt vandaag opnieuw een topper. In Kerkwerve is vanmiddag om 14:30 uur de nummer 2 van de ranglijst, W.I.K. 2, de tegenstander.

S.K.N.W.K. 3 staat dus op de 1e plaats en is nog steeds ongeslagen. Van de 10 wedstrijden die ze tot nu toe speelden, wonnen ze er maar liefst 8. Twee duels eindigden in een gelijkspel. Ze behaalden met deze resultaten een puntentotaal van 26.

W.I.K. 2 staat vijf punten achter op S.K.N.W.K. 2. Echter speelden ze ook nog een wedstrijd minder. Uit 9 wedstrijden (7x winst, 2x verlies) behaalden ze tot nu toe 21 punten.

Vanmiddag dus voor S.K.N.W.K. 3 dé kans om een flinke kloof te slaan en in ieder geval 2009 af te sluiten als ‘Herbstmeister’. Echter zal dit zeker niet zo simpel zijn, want W.I.K. 2 is een zeer geduchte tegenstander.

De wedstrijd van een aantal weken geleden tussen beide teams eindigde in een 3-1 overwinning voor S.K.N.W.K. 3. Toen stond er een iets anders S.K.N.W.K. 3 dan vandaag op het veld. We zijn met z’n allen zeer benieuwd?

Vanmiddag om 16:15 uur weten we meer. Succes mannen!