Jaaroverzicht 2009 S.K.N.W.K. (januari)

Nu het jaar 2009 er bijna opzit, willen we toch nog even terug kijken naar het afgelopen jaar. Dit doen we d.m.v. elke dag een maand van dit jaar ‘samen te vatten’. Uiteraard gebeurde er veel meer (wilt u alles zien, kunt u via nieuwsarchief alles terugkijken). We beginnen uiteraard met januari.

4 januari:

Gezellig druk tijdens Nieuwjaarsreceptie

Gisteren is voor S.K.N.W.K. 2009 dan ook echt begonnen. Na de Nieuwjaarstraining stond de Nieuwjaarsreceptie gepland. In totaal zo’n 70 S.K.N.W.K.-ers waren in de kantine aanwezig om elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar te wensen.

Onder het genot van heerlijke hapjes en een drankje was het goed toeven in de kantine. Vice-voorzitter Fred v/d Werf keek nog eventjes terug op 2008. Met name de grote verbouwing van de kleedkamers was een mijlpaal voor S.K.N.W.K. Na dit ‘officiële gedeelte’ bleef het nog lang gezellig op ‘Het Springer’.

6 januari:

Vele S.K.N.W.K.-ers op de schaats

Ondanks (of dankzij) de diverse afgelastingen van trainingen van S.K.N.W.K.-teams zijn veel blauw/zwarten toch sportief bezig. De afgelopen week zijn velen van hen, jong en oud, actief bezig op de schaats.

Op de prachtige ijsbaan in Nieuwerkerk kunt u hen (e.v.a) bewonderen.

9 januari:

Gerjo Prins nieuwe trainer/coach S.K.N.W.K.

S.K.N.W.K. heeft voor het seizoen 2009-2010 een nieuwe trainer/coach voor de eerste selektie. De uit Fijnaart afkomstige Gerjo Prins zal met ingang van het aankomende seizoen de verantwoordelijke man zijn bij de blauw/zwarten.
Gerjo zit op dit moment bij De Jonge Spartaan uit Middelharnis. Daarvoor was hij o.a. 2 jaar trainer/coach bij Bruse Boys.

18 januari:

S.K.N.W.K. 1 lijkt nog niet klaar voor de competitie

As. zaterdag, 24 januari 2009, start de 2e competitiehelft. Dit betekent voor S.K.N.W.K. 1 dat ze gelijk vol aan de bak moeten. Zij treden in Burgh-Haamstede aan voor de derby tegen D.F.S. 1. Echter lijkt het of de blauw/zwarten nog niet helemaal klaar zijn voor de competitie. Gisteren werd in een oefenduel met maar liefst 5-0 verloren van 4e klasser De Noormannen 1.

Ok, S.K.N.W.K. 1 was gisteren wegens ziekte, blessures en vakantie zeker nog niet compleet, maar dan nog mag je je niet zo makkelijk naar de slachtbank laten voeren. Naar horen zeggen was het gewoon een gebrek aan instelling en mentaliteit. Nou, dat kan en mag dus niet!

Na een 3-0 ruststand, met nog wel enkele kansjes voor de Nieuwerkerkers, werd het uiteindelijk dus 5-0 voor de thuisploeg uit Westkapelle.

Laten we hopen dat dit een incident is. Ook vorig seizoen werd in deze periode een oefenduel, toen tegen W.H.S. 1, dramatisch afgesloten met een 5-0 nederlaag. Gelukkig wist S.K.N.W.K. 1 zich de week erop wel te herpakken en werd Yerseke met 6-0 huiswaarts gestuurd. Het kan dus wel.

Nu maar hopen dat er deze week wel weer met z’n allen 2x normaal kan worden getraind. Want ook dat is inmiddels door diverse omstandigheden al zo’n 5 weken geleden.

S.K.N.W.K.: Koen de Jonge, Martin Kiesenberg, Martijn Rentier, Léon Pollemans, Robbert v/d Zande, Erwin Nelissen, Wilco de Valk, Martin Huisman, Jeffry Visser, Robbert Padmos, Wesley Goud, Richard Bevelander, Kristian Bouwman (er werd doorlopend gewisseld).

18 januari:

Nieuwe sporttassen S.K.N.W.K. 4 zijn binnen

Voor de winterstop maakten we op deze site al melding dat ‘De Baggerschuit’, S.K.N.W.K. 4, nieuwe sporttassen krijgt aangeboden. Sponsors hiervan zijn Hilbra Spackspuitbedrijf en Peter v/d Cingel Bestratingen, beiden uit Nieuwerkerk.

Nu zijn deze tassen binnen, alleen moeten er nog wel nummers op geplaatst worden (anders is het wel heel onoverzichtelijk), want dit is helaas vergeten. Dit moet van de week allemaal wel in orde kunnen worden gemaakt, zodat ze eventueel volgende week kunnen worden uitgereikt?

25 januari:

1e officiële doelpunt Tonny v/d Berge namens S.K.N.W.K.

Gisteren kwamen bij S.K.N.W.K. slechts twee seniorenteams in actie (de duels van S.K.N.W.K. 3 en 4 werden afgelast). Geen doelpunten bij S.K.N.W.K. 1 (3-0 nederlaag tegen D.F.S.). Alleen S.K.N.W.K. 2 wist het net wel te raken. Zij behaalden met een zwaar gehavend team een 2-2 gelijkspel bij Arnemuiden 3.

Speler/trainer Tonny v/d Berge scoorde de 0-1. Dit was zijn eerste officiële doelpunt namens S.K.N.W.K. In het verleden voetbalde (en scoorde) hij namelijk altijd voor ‘zijn’ Bruse Boys. Sinds seizoen 2008/2009 is hij te bewonderen in het blauw/zwart. Het andere doelpunt voor het tweede werd gemaakt door spits Richard v/d Sande. Overigens ook zijn eerste treffer pas van dit seizoen.

Op de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. verandert hierdoor heel weinig. Beide koplopers, Wesley Goud (S.K.N.W.K. 1) en Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 4) scoorden gisteren niet. Zij blijven hierdoor ‘steken’ op 12 treffers.

Jos van Spier van ons vierde elftal scoorde gisteren dus ook niet, want zij speelden niet. Hij deelt de 2e plaats samen met eerste elftalspeler Christian van Vossen, die wegens een blessure niet in aktie kwam. Beiden scoorden tot nu toe 8 doelpunten.

Robby Koster (S.K.N.W.K. 4) staat met 7 treffers op de derde plaats.

4 reacties op "Jaaroverzicht 2009 S.K.N.W.K. (januari)"

  1. Supervisor | 22-12-2009 at 22:09 |

    Ere wie ere toekomt: dit initiatief was van Mediumvisor

    Helaas heb ik dit niet bedacht

  2. Arnold | 22-12-2009 at 17:59 |

    Wederom een goed initiatief van de webmaster(s). Heel leuk idee, ik ben benieuwd naar de volgende edities. Weer een reden om iedere dag even op onze "eigen" site te kijken. Complimenten boppers!

  3. Mediumvisor | 22-12-2009 at 08:22 |

    Januari, winterstop

    misschien tijdens de volgende maand(en).

  4. En het jaaroverzicht van de jeugd????????

Reacties gesloten.