Voorbeschouwing AZVV 1 – SKNWK 1 website AZVV

Hieronder een voorbeschouwing van A.Z.V.V. 1 – S.K.N.W.K. 1, de wedstrijd die voor as. zaterdag, 30 januari, gepland staat van de website van A.Z.V.V.:

Beste bezoeker,

Vandaag de competitiewedstrijd tegen S.K.N.W.K.

De club uit Schouwen maakt momenteel een zwakke periode door, ze zijn de niet benijdenswaardige bezitter van de rode lantaarn. Of dat een gegeven is, dat je van deze ploeg gemakkelijk gaat winnen is nog geen vaststaand feit. Als ik afgelopen zaterdag ons eigen AZVV bezig zag moet ik bekennen dat we op deze manier zeker geen kandidaat voor de bovenste plaatsen zijn.

Kapelle was net zo slecht als ons en hadden zeker ook geen recht op de overwinning, maar toch was het collectief aan Kapelle zijde beter dan bij ons. Slechts drie spelers haalden in mijn ogen een voldoende bij AZVV. Ook hebben we een echte duikelaar in de gelederen, dacht die jongen nou werkelijk dat scheidsrechters in zijn ”Swalbe’s” trapten. Nee het tegendeel is waar.

Over de wedstrijd in Kapelle wil ik nog één ding kwijt en daar moet men het maar mee doen. De winnende goal van Kapelle was in mijn ogen een echte scheidsrechterlijke dwaling en dat hoor je mij toch niet vaak zeggen. Maar die actie hadden we toch echt niet nodig om te verliezen.

Het effect om weer met een bus te rijden was zeker niet zichtbaar aan onze inzet. Hoe vinden jullie trouwens Willy Loof er uit zien? De scheidsrechter van afgelopen zaterdag meende te moeten zeggen, bij binnenkomst van de beide grensrechters, dat ze er wel erg oud en grijs uitzagen. Nu kan ik die man niet helemaal ongelijk geven, maar ja, om er dan tegelijk de vraag er bij te stellen of ze al eens meer de vlag gehanteerd hadden, vind ik toch geen pas hebben. Ik heb de twee grensrechters de gehele wedstrijd geen fout zien maken en dat kon niet van de leidsman gezegd worden. Als dit de realiteit is, mag dit ook wel eens gezegd worden. Vandaag met een schone lei beginnen, werk eens voor elkaar, zet de schouders er eens onder, voetballen kunnen jullie, laat het dan ook eens zien.

Scheidsrechter W.van de Meer uit Terneuzen zal er voor moeten zorgen dat deze wedstrijd in goede harmonie gaat verlopen en wie ben ik om daar dan aan te twijfelen.

Levien