Verslag SKNWK 2 – Duiveland 2 website Duiveland

Hieronder een wedstrijdverslag van S.K.N.W.K. 2 – Duiveland 2 van de website van s.v. Duiveland:

Verslag SKNWK 2 – Duiveland 2 (3-3)

Vandaag moesten we aantreden tegen SKNWK 2 uit. Op papier een topper, want wij staan 1ste en SKNWK met 2 punten eronder maar wel een wedstrijd minder 3de. Wij konden vandaag met een fitte selectie aantreden, alleen Johan Snip was er niet en Mark Bolle die langdurig geblesseerd is.

In de begin fase van de wedstrijd begonnen we niet onaardig, maar langzamerhand nam SKNWK het voortouw en speelden ze ons met vlagen kwijt. Zodoende kwamen we 1-0 achter, door een goed gespeelde aanval van SKNWK. Daarna probeerden we het wel, maar het wilde niet baten. Halverwege de tweede helft kwamen we ook nog met 2-0 achter, door een fout van de verdediging.

In de rust werd er volop gehamerd door Rob op veel meer inzet van Duiveland 2, want we speelden koploper onwaardig. En als we nog wilden winnen moesten we toch uit een ander vaatje tappen. Good old Leo Burgers verliet het veld na een kleine blessure en Jan Dooge kwam voor hem in zijn plaats.

Na de rust begon Duiveland 2 scherp, we kregen kleine kansjes. Na een voorzet van Jan Dooge bereikte deze op een gelukkige manier Jan IJ die hem vervolgens met een sliding maakte, 2-1. Zodoende was Duiveland terug in de wedstrijd.

In de fase erna kregen we steeds meer kansen met als grootste kans die van Chris IJ, die alleen voor de keeper kwam maar hem vervolgens zwak in schoot. In de daarop volgende aanval van SKNWK scoorde ze prompt 3-1. De verdediging van Duiveland ging wederom niet vrij uit.

Toch pakte Duiveland 2 het daarna weer een beetje op. Het middenveld onder leiding van Mark, Fabian, Chris en Jordy ging steeds beter spelen. Halverwege de 2de helft kwam een voorzet van Jordy op gelukkige wijze bij Jan IJ terecht die hem feilloos maakte en daarmee de 3-2 scoorde voor Duiveland.

Na de 3-2 gingen we steeds beter spelen en was het eigenlijk wachten op de gelijkmaker. Al hoewel SKNWK er gevaarlijk uit kwam af en toe. Nadat Tonie v/d Berge was gewisseld bij Nieuwerkerk kon je merken dat de regie een beetje kwijt was bij SKNWK, want veel ballen gingen via deze speler en hij was dan ook moeilijk af te stoppen.

In de fase erna maakte wij het meeste recht op de gelijkmaker. In de 80ste minuut was het dan eindelijk zover, Johnny Bolle begon de aanval en gaf hem breed op Jan IJ die hem vervolgens in de linkerhoek scoorde. Met deze goal krikte hij zijn seizoen totaal op 12 goals. In de fase erna had Duiveland nog wel de 3-4 kunnen scoren. Maar door slecht afmaken kwam het er niet van en zo floot de scheids dus af bij een 3-3 eindstand. Waarbij Duiveland eigenlijk wel tevreden mee kon wezen, want we hadden deze wedstrijd alleen achter gestaan.

Positief pluspunt van deze middag was Jan Dooge, die een goede invalbeurt had in de spits. Zodoende bleef Duiveland en SKNWK in puntentotaal evenveel van elkaar verwijderd. En Duiveland doet vooralsnog volop mee in de titelrace. Maar de prijzen worden pas eind April verdeeld. Dus rest maar 1 opdracht resterende wedstrijden winnen dan word je kampioen. Maar voorlopig leven we van wedstrijd tot wedstrijd en zien we wel waar het schip strand.

De helden van deze middag waren: Rien, Jeffrey, Lut, Jaco, Johnny, Mark, Fabian, Jordy, Chris, Leo, Jan Y, Jan Dooge en George.

Bron: Jan IJ

1 reactie op "Verslag SKNWK 2 – Duiveland 2 website Duiveland"

1. t.rukker | 07-02-2010 at 08:57 |