Col. Boys vergeet te scoren en verliest met 1-0

Hieronder een wedstrijdverslag van S.K.N.W.K. 1 – Colijnsplaatse Boys 1 van de website van Colijnsplaatse Boys:

Col.Boys vergeet te scoren en verliest met 1-0

De eerste wedstrijd van de 3e periode, dan denk men toch dat iedereen scherp staat maar niets was minder waar want de de mooiste open kansen om te scoren werden zonder zelfvertrouwen gewoon simpel naast het doel geschoten.

In de 3e minuut ging Michiel v.d. Weele over de rechterkant er als een haas vandoor. Hij bracht de bal goed voor het doel maar Robbert-Jan v.d. Genugten schoot de bal over de lat. In de 10e minuut een goede aanval van de thuisclub maar Niels van Goudswaard greep goed in om het gevaar te voorkomen. In de 17e minuut een goede actie van Sander Sallet maar zijn schot mist de kracht om de doelman te verschalken. In de 20e minuut een goed schot van Nigel Holmes maar rakelings naast het doel. In de 34e minuut kwam Peter Meulenberg in het veld voor Sebastiaan Verburg (Sebastiaan was de hele week ziek geweest). In de 36e minuut was er een goede redding van doelman Rien Meulenberg op een goed ingeschoten bal, en in de 41e minuut was er nog een kans voor de thuisclub maar ook die werd naast geschoten.

Rust 0-0

Direct na de rust een goede kans voor Colijn via Nigel Holmes maar hij strandde op de doelman. In de 60e minuut een goede voorzet van Graham Holmes vanaf de rechterkant, Michiel v.d. Weele krijgt een vrije kans om te scoren maar hij schiet de jammelijk naast. In de 68e minuut komt Dave Bout in het veld voor Nigel Holmes. In de 72e minuut een goede kans voor Michiel v.d. Weele maar hij schiet de bal wederom naast. In de 75e minuut valt de beslissing, de thuisclub mag een vrije trap, de bal wordt terug gekopt en in het doel geschoten 1-0. Geheel tegen de verhouding in maar wie maalt daar om.

In de 85e minuut een goede kans voor Wouter van Gilst maar die schiet wederom de bal naast. In de 88e minuut een voorzet van Michiel v.d. Weele , kopbal Bertus Zoeteweij over het doel, en in de 91e minuut nog een groete kans voor Wouter van Gilst maar zonder overtuiging slap schot naast geschoten, zodat de 1-0 op het scorebord bleef staan.

De nederlaag was niet terecht maar als de Boys zoveel goede kansen blijven missen zal het moelijk worden om punten te verzamelen en de Boys hebben toch nog wel een paar punten nodig om niet in de problemen te komen. Mannen succes in de volgende wedstrijd , de lastige uitwedstrijd tegen DFS ALTIJD MOELIJK.