S.K.N.W.K. 1 weet weer eens te winnen

Op een mistig sportpark ‘Het Springer’ kwam voor de blauw/zwarten eindelijk weer eens de zon door om een uurtje of half 5. Na 2 x 45 minuten (+ extra tijd) wist S.K.N.W.K. 1 eindelijk weer eens te winnen deze competitie. En dat was broodnodig ook. Door deze overwinning van 1-0 op Colijnsplaatse Boys hebben de Nieuwerkerkers ook de laatste plaats achter zich gelaten. Nu hopen dat deze lijn kan worden doorgetrokken.

Toch was de eerste kans gisterenmiddag voor de gasten. Gelukkig werd de bal over het doel van S.K.N.W.K.-goallie Koen de Jonge geschoten en bleef het 0-0.

Hierna dwong ook de thuisploeg kansen af. Zowel Wilco de Valk als Emiel Kuijten kregen mogelijkheden, maar scoorden niet. Kristian Bouwman kreeg de grootste mogelijkheid, maar hij schoot de bal naast het doel van ‘Colijn’.

Ook Colijnsplaatse Boys had nog enkele kleine mogelijkheden, maar scoorden niet. Ruststand dus 0-0.

In de 2e helft wordt S.K.N.W.K. verder achteruit gedrukt door geel/groenen. Toch weten ze niet te scoren. Als S.K.N.W.K. dan zo’n kwartier voor tijd een vrije trap krijgt, is het wel raak.
Erwin Nelissen neemt deze vrije bal en Wilco de Valk kopt de bal terug. Emiel Kuijten laat deze kans niet onbenut en schiet de bal tegen de touwen, 1-0.

Dan is het nog een kwartiertje billen knijpen voor S.K.N.W.K., maar deze keer hebben we eens een keer geluk. Er wordt niet meer gescoord en dit betekent eindelijk weer eens 3 punten voor S.K.N.W.K. 1.

Volgende week een oefenwedstrijd tegen Brouwershaven 1. De week er op een hele belangrijke wedstrijd. Dan komt de nummer laatst van dit moment, Kruiningen 1, op sportpark ‘Het Springer’ op bezoek.

Tijd voor revanche!!

S.K.N.W.K. 1: Koen de Jonge, Erwin Nelissen, René Verschoor, Sytze Stins, Léon Pollemans (Oleg Bondarenko), Sander Uijl, Martijn Rentier, Emiel Kuijten, Wesley Goud (Remco Veenboer), Kristian Bouwman, Wilco de Valk.

Bij de foto’s: ontlading en vreugde na de 1-0 van Emiel Kuijten