C-junior Martijn Backx matchwinner S.K.N.W.K. 2

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 2 de topper tegen Apollo 69 2. Een wedstrijd tussen de nummers 2 en 3 van de ranglijst van de reserve 3e klasse. Omdat bij S.K.N.W.K. 1 wat afwezigen waren moesten er wat spelers worden doorgeschoven. Dit betekende dat S.K.N.W.K. 2 wat spelers moest meenemen uit andere teams.

Namens S.K.N.W.K. 3 gingen Martijn en André Kik mee. Omdat de selektie dan nog maar uit 12 mensen bestond ging op het laatste moment ook C-junior Martijn Backx mee.

Martijn had ’s ochtends eerst met S.K.N.W.K. C1 tegen Kwadendamme C1 gespeeld. Uiteindelijk wisten de blauw/zwarten met 4-3 te winnen, mede door 2 doelpunten van Martijn.

Daarna was het snel douchen, even eten, nog even langs huis voor schone spullen en daarna door naar ’s Gravenpolder.

Na een 0-0 ruststand brak de wedstrijd open. Apollo ’69 maakte van de aftrap in de 2e helft de 1-0. Een schitterende trap werd ineens over doelman Mike Bakker geschoten. Gelukkig maakte good-old Tonny v/d Berge overigens ook op schitterende wijze de gelijkmaker, 1-1.

Een half uur voor tijd kwam Backx in het veld. Na een goede aanval over rechts was het rechtsback Jurjen Vermeer die een voorzet verzorgde. Martijn kwam prima voor zijn man bij de eerste paal en kopte de bal hard tegen de touwen, 2-1.

Dit was voldoende voor de winst in deze belangrijke wedstrijd voor S.K.N.W.K. 2. Zo houden ze de druk op koploper Duiveland 2.


Martijn Backx (rechts) ’s ochtends in aktie met S.K.N.W.K. C1 tegen Kwadendamme C1. In het midden trainer/coach van de C’s Tonny v/d Berge. ’s Middags waren Martijn en Tonny ploeggenoten bij S.K.N.W.K. 2 tegen Apollo ’69 2. Beide scoorden ook en zorgden voor de 1-2 winst!

2 reacties op "C-junior Martijn Backx matchwinner S.K.N.W.K. 2"

  1. Mediumvisor | 28-02-2010 at 13:41 |

    Hij is 15 en omdat we geen B-junioren hebben, speelt hij met dispensatie in de C’s

  2. knvbofficial | 28-02-2010 at 13:39 |

    hoe oud zijn jullie c-jun dan wel niet, omdat een voetballer de bij de senioren meedoet minimaal 15 jaar moet zijn!

Reacties gesloten.