1e competitietreffer Sander Uijl erg belangrijk

S.K.N.W.K. 1-speler Sander Uijl maakte gisteren zijn allereerste competitietreffer dit seizoen. Dit was gelijk wel een hele belangrijke treffer, want met zijn doelpunt bezorgde hij S.K.N.W.K. een zeer belangrijke 1-2 winst tegen Kapelle 1.

De eerste treffer namens S.K.N.W.K. 1 was overigens van grote schoonheid. Deze werd gemaakt door de van een blessure teruggekeerde Wesley Goud. Hij zette met zijn 9e competitietreffer van dit seizoen S.K.N.W.K. weer naast thuisclub Kapelle 1, 1-1.

Voor S.K.N.W.K. 2 was er opnieuw een nederlaag. In Kruiningen was het 2e met 2-1 te sterk. Het enige doelpunt dat gescoord werd kwam van de voet van A-junior Stefan Vermeer.

Zowel S.K.N.W.K. 3 en 4 wisten gisteren te winnen van hun opponenten. S.K.N.W.K. 3 versloeg Duiveland 4 met 2-1. Johnny Roks maakte beide doelpunten.

‘De Baggerschuit’ was met 3-1 te sterk voor Cortgene/J.V.O.Z. 1. Erik de Bruine, Roland Backx en Robby Koster verzorgden de produktie. Voor Robby was dit al weer zijn 19e competitiedoelpunt. Hij slaat hiermee een gaatje op de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. naar de nummer 2, Wim Voorbeijtel.

Wim (S.K.N.W.K. 3) speelde gisteren weer mee met het 2e elftal en wist helaas niet te scoren. De paal en de keeper stonden een treffer in de weg.

De top van de ranglijst ziet er als volgt uit:

1. Robby Koster S.K.N.W.K. 4 19x
2. Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 3 17x
3. Maurice Pollemans S.K.N.W.K. 3 13x
4. Michèl Flikweert S.K.N.W.K. 4 13x
5. Martijn Neele S.K.N.W.K. 2 12x

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.