Voorbeschouwing AZVV 1 – SKNWK 1 van website AZVV

Hieronder een voorbeschouwing van A.Z.V.V. 1 – S.K.N.W.K. 1, de wedstrijd die voor as. zaterdag, 27 maart 2010, gepland staat van de website van A.Z.V.V.:

Beste bezoeker.

Zaterdag 27 maart de competitiewedstrijd tegen S.K.N.W.K.

De club uit Schouwen maakt momenteel een zwakke periode door. Of dat een gegeven is, dat je van deze ploeg gemakkelijk gaat winnen is dan ook nog geen vaststaand feit. Als ik afgelopen zaterdag ons eigen AZVV bezig zag moet ik bekennen dat we op deze manier zeker niet de indruk wekten kandidaat voor de promotie te zijn. Alhoewel Nieuwdorp met hetzelfde euvel als ons kampte en ons het spel liet maken waren ze voor mij toch een gehele wedstrijd de onderliggende partij.

AZVV kwam goed uit de startblokken en creëerde een heleboel goede doelkansen, maar als je deze kansen niet benut, wordt het met de minuut moeilijker voetballen. Ik begrijp ook wel dat je niet expres een kans mist, maar als toeschouwer wordt je van deze missers ook niet echt vrolijk. Een noodgedwongen wissel in de tweede helft door een blessure en de invalbeurt voor Sander de Pooter, deed voor mij de wedstrijd van slot springen. Met een fikse jacht op de bal en een herboren inzet van de overige spelers, werd de weerstand van Nieuwdorp eindelijk gebroken en dat resulteerde in twee schitterende doelpunten, Nieuwdorp kennende gaf het natuurlijk niet op en terwijl wij nog aan het genieten waren van de voorsprong, werden we door een prachtige goal van Nieuwdorp bruut wakker geschut.

Het laatste kwartier waren we dus echt de kluts kwijt en je kon er op wachten dat er nog een tegendoelpunt zou vallen en dat gebeurde dan ook. Mede door een paar schitterende reddingen van Youri konden wij het ene punt veiligstellen. Vandaag weer met een schone lei beginnen, werken voor elkaar, zet de schouders er onder, voetballen kunnen jullie, laat het dan vandaag weer eens zien.

Scheidsrechter R.C. Venmans uit Kapelle zal er voor moeten zorgen dat deze wedstrijd in goede harmonie gaat verlopen en wie ben ik om daar dan aan te twijfelen.

Levien

1 reactie op "Voorbeschouwing AZVV 1 – SKNWK 1 van website AZVV"

  1. He neivel, tot zaterdag. Leg de sigaren maar klaar.

Reacties gesloten.