Zeer geslaagde vrijwilligersavond S.K.N.W.K.

Gisteren, zaterdag 10 april 2010, was het weer zover. Het was weer tijd om de belangrijkste mensen van een vereniging, DE VRIJWILLIGERS, in het zonnetje te zetten. Dit doen we inmiddels al weer jaren middels de vrijwilligersavond. En wegens succes van een aantal jaren geleden, was opnieuw gekozen voor ‘de kegelclub’ te Zierikzee.

Rond het klokje van 19:00 uur stroomde iedereen binnen aan het Haringvlietplein in Zierikzee. Voorzitter Dirk v/d Sleen gaf ‘het startschot’ en er ontspon zich een gezellige kegelavond. Ruim 40 mensen (vrijwilligers inclusief partner) hadden de moeite genomen om naar Zierikzee te komen. Er werden diverse varianten van het kegelspel gespeeld.

Onder het genot van een hapje en een drankje ging het zo door tot rond middernacht. Toen was het tijd om op te ruimen en dus om naar huis te gaan. Voor enkele ‘kegelaars’ die (er) nog niet genoeg (van) hadden, betekende dit nog even een afzakkertje halen in de kroeg.

Dank aan het bestuur van S.K.N.W.K. voor de organisatie en aan de mensen van de kegelclub voor het beschikbaar stellen van hun accommodatie.

Al met al weer een zeer geslaagde vrijwilligersavond. Bekijk de foto’s van dit avondje in het fotoboek elders op deze site.