Grensrechter van de dag

Onderstaand artikel komt van de website van s.v. D.F.S.:

Nieuwe wekelijkse verkiezing: Grensrechter van de dag..!

Afgelopen zaterdag 10 april werd voor de eerste keer, bij de thuiswedstrijd van het eerste elftal tegen SKNWK, een “Grensrechter van de dag” gekozen. De wekelijkse verkiezing is in het leven geroepen om de grensrechters in de voetballerij een hart onder de riem te steken. Vaak krijgen ze kritiek of de hoon van het publiek terwijl ze onmisbaar zijn op de velden. Zonder grensrechters geen voetbal.

Uiteindelijk bleek tijdens de wedstrijd het maken van de keuze wie de grensrechter van de dag zou worden geen moeilijke keus. Grensrechter Kees Dalebout stak met kop en schouders uit boven zijn concurrent van die middag. Met zijn attente en accurate optreden en zijn kordaat genomen beslissingen werd hij een belangrijke assistent van scheidsrechter van Honk. Dalebout was niet op een fout of enige twijfel te betrappen.

Wij willen hem dan ook feliciteren met het winnen dan de eerste versie van de verkiezing tot “Grensrechter van de dag”…!

3 reacties op "Grensrechter van de dag"

  1. R.O.S.D | 14-04-2010 at 09:43 |

    En een slimme voetballer houd zijn mond, en is niet bezig met randzaken zoals een beslissing van een assistent- scheidsrechter…

  2. Huib de valk | 14-04-2010 at 09:19 |

    Ik denk dat hier alleen onze kees dalebout
    mee bedoelt word want kees van DFS sloeg
    met de vlag naar sjors En een goede
    grens geeft een fout aan maar straft niet
    af

  3. R.O.S.D. | 13-04-2010 at 18:23 |

    Bij Radio Schouwen-Duiveland was Hans de Haan hier ook al over bezig

    Maar KD en CD, gefeliciteerd met deze eervolle vermelding

Reacties gesloten.