Wedstrijdverslagen op website D.F.S.

Hieronder twee wedstrijdverslagen van zowel S.K.N.W.K. 3 als S.K.N.W.K. 4 tegen D.F.S. 4 op de van de website van D.F.S.:

SKNWK 4 – DFS 4 5 – 5

19 april.

Afgelopen zaterdag waren we erg verward, want we zaten ineens midden in de ronde van Midden Zeeland.Via Seroos, Brouw, Zonnemarie, Dreister zijn we uit eindelijk bij Nieuwerkerk beland waar de mannen aldaar gretig op ons zaten te wachten. Op het veld wel te verstaan, want het was ondertussen al 14:30 uur. Mede omdat wij de warming up hadden gemist stonden we al binnen een mum van tijd al met 3-0 achter.Echter toen de benen waren opgewarmd kwamen wij op gang, met als resultaat dat wij na 2x drie kwartier zweten, Leendert (die er niet bij was) als spits al bijna waren vergeten.De nieuwe goalketter is al gevonden voor het nieuwe seizoen. Eddy Dijkman heeft het geflikt om ze alle vijf erin te schieten.We zijn zelfs nog op 4-5 gekomen maar Albert had helaas een te lang been waarover de tegenstander heen viel en dus een pingel. Hij viel nog mooier dan de droge knal in de hoek 5-5.
p.s. en de 3e helft loog er natuurlijk ook niet om.

Goed gesproken Andre !!!!

SKNWK 3 – DFS 4 7-1

5 april.

Op 2e paasdag, het op een na drukste weekend van het jaar in de westhoek, had de KNVB ons naar Nieuwerkerk gestuurd. Het was al knap dat we 12 spelers op de been konden krijgen.
De eerste helft begon slechter als we hadden gedacht. SKNWK miste een kansje of 15 maar wisten er toch nog 6 in te prikken. We hadden voorop gesteld het onder de 10 te houden dus was het 1 meer dan het schema. Na de rust moesten we wisselen en dus hier en daar wat omzettingen doen- er zijn spelers met 1 enkele gave – zodat een ander daar voor moet wijken. Toch werd er beter gevoetbald. SKNWK hielp nog een twintigtal kansen om zeep. Hier werden ze wel geholpen omdat we een andere jas in het doel hadden gehangen. Ze kregen hem er niet in. Wij scoorden nog wel door een fraaie goal van Keuze. Zo was de eindstand van 7 – 1 in de 2e helft nog wel een beetje waardering voor de spierpijn. En Nancy, hou me even op de hoogte van de wederopstanding ……..

P.S. Cees en Nico, knap keeperswerk !!!!