Winnaars penaltybokaal Toby, Christiaan en Jaimy

Op donderdagavond 22 april gingen 18 pupillen de strijd aan op het sportpark ‘Het Springer’. Leuk was dat een aantal ouders aanwezig waren en de moeite hadden genomen om hun pupil of ploeggenootje aan te moedigen.

Gerard Olijhoek en Sandra Schiettekatte zorgden er voor dat alles goed verliep. Sandra hield de scores van de strafschoppen bij en Gerard was scheidsrechter. De jeugdkeepers Erwin Maliepaard en Bernardo Verweij hadden een zware kluif aan de prima penaltyschieters en moesten af en toe gestrekt naar een hoek toe. Elke pupil mocht 5 keer schieten op de keepers Erwin en Benardo.

Als beste penaltynemers kwamen de volgende pupillen naar voren:
Jaimy Matthews voor de F-pupillen
Toby de Bruine voor de E-pupillen
Christiaan Hanse voor de D-pupillen

Iedere deelnemer aan de penaltyreeks kreeg na afloop uit handen van de jeugdvoorzitter Michèl Flikweert een petje van S.K.N.W.K. mee en de winnaars een mooi medaille.
Felicitaties gaan uit naar Jaimy,Toby en Christiaan. Prima gedaan! Ze gaan door naar de eilandelijke finale op 26 mei in Oosterland.

De F-pupillen worden in Oosterland om 18:30 uur verwacht, de E-pupillen starten om 19:00 uur en de D-pupillen starten om 19:45 uur. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat Jaimy, Toby en Christiaan worden aangemoedigd door hun teamgenoten. Het verzoek aan de teamgenoten om met het gehele team in clubtenue ‘blauw/zwart’ hun winnaar aan te moedigen!

Natuurlijk zijn de ouders van harte welkom. Zet de datum maar vast in je agenda!

Tot slot bedankt het jeugdbestuur Erwin en Bernardo en wensen we de winnaars veel succes toe op 26 mei.

D-pupillen:
Delano Prins 2
Christiaan Hanse 5
Oscar Schiettekatte 2

Lysanne Hart 0
Laura Schiettekatte 2
Nikki Schiettekatte 2

E-pupillen:
Toby de Bruine 4
Vincent van Mourik 2
Sander Backx 2

Dominique Prins 2
Wouter Hartog 2
Joerie van Dijke 1

F-pupillen:
Jaimy Mathhews 2 (na verlenging 3)
Thomas Folmer 1
Lars Luiting 1

Mika van Strien 1
Jelle Verhoek 1
Stijn Dooge 2