Afscheid Ko, Wim en Giel

Hieronder een verslag van de afscheidswedstrijd van de nieuwe trainer van S.K.N.W.K., Ko Stoutjesdijk, bij zijn huidige club N.O.A.D. ’67 van de website van N.O.A.D. ’67:

Met een wedstrijd tegen een selectie van de Arsenal Soccer School onder 19 o.l.v. Winston Bogarde speelde NOAD de laatste wedstrijd van het seizoen. Een wedstrijd die in het teken stond van het afscheid van de technische staf van NOAD 1: Ko Stoutjesdijk, Wim vd Burg en Giel vd Est. In de rust werden ze afgewisseld door de nieuwe leiding. Het werd een leuke wedstrijd tegen de jongelingen van Arsenal Soccer; die NOAD met een 3 – 1 overwinning afsloot. Vele NOAD supporters waren gekomen om de 3 NOAD coryfeeën uit te zwaaien.

De wedstrijd: NOAD 67 – A.S.S. u 19: 3 – 1
De eerste kans was in de 12e minuut voor Arsenal Soccer, waar de inzet kon door een attente Corné de Frel overgetikt worden. Vervolgens was het NOAD dat middels Arjan Moerland en Frank den Engelsman uit kon lopen naar een 2 -0 voorsprong in de rust. Arsenal kon een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer scoren: 2 – 1, maar 2 minuten laten was het Koen v Dijke die op aangeven van Arjan Moerland de beslissende 3 – 1 voorsprong aantekende, wat ook de eindstand werd. In het laatste deel van de wedstrijd was Peter Jan Fontijne de keeper bij NOAD. 10 minuten voor tijd kreeg aanvoerder Iwan Geense een publiekswissel. Hij kreeg na afloop van Jos Boon een presentje aangeboden van de selectie. Volgend seizoen komt Iwan uit voor 2e klasser: Halsteren.

Afwisseling van de wacht.
Direct na het fluitsignaal voor de rust van de uitstekend leidende scheidsrechter Jack Brummer werden: Ko, Wim en Giel in de bloemen gezet door NOAD voorzitter John Verbraeken. De NOAD speaker bedankte daarbij namens de vereniging en de supporters de afzwaaiende technische staf. In de rust werd het stokje overgedragen aan de nieuwe trainer: Johan Sulkers uit Dinteloord en de leiders: Ad den Engelsman en Ard Beurkens. De nieuwe verzorger is Piet den Braber, materiaalman en ass. verzorger blijft Jos Boon en Martijn vd Burg is assistent scheidsrechter.

Afscheid.
Na afloop van de wedstrijd in de kantine werden door het 2e elftal de spelers bedankt die afscheid nemen. Sven Buijs was al eerder na enkelproblemen afgehaakt en Jasper v Dijke maakt definitief de overstap naar de Zwervers in Rotterdam, in een toespraak omlijst met ludieke opmerkingen sprak 2e elftal leider Johan Filius de spelers toe en hun werd een NOAD shirt in een lijst overhandigd met een seizoensboek vol met herinneringen aan het kampioensjaar. Vervolgens overhandigde de nieuwe leider Ad den Engelsman een dinerbon aan Giel vd Est. De vier keepers: Pieter, Corné, Peter Jan en Michael deden dit aan Wim vd Burg en NOAD nestor Han Quist deed dit voor Ko Stoutjesdijk. Er kwamen emoties naar boven in dit roerige NOAD seizoen 09-10.