Competitie start voor S.K.N.W.K. 1 en 2

S.K.N.W.K. 1 begint vandaag aan de competitie 2010-2011. Na een rommelige voorbereiding (met vakanties en met name perikelen rond de technische staf) lijkt het nu allemaal in wat rustiger vaarwater te zijn gekomen. Toch lijkt S.K.N.W.K. 1 op voorhand een zwaar seizoen tegemoet te gaan. Enige doel zal dan ook handhaving in de 3e klasse zijn.

Vanmiddag is het uit de tweede klasse gedegradeerde Veere 1 de tegenstander. Ten op zichte van vorig seizoen zijn ook zij, net als S.K.N.W.K. 1, een aantal spelers kwijtgeraakt.

Aftrap is om 14:30 uur. Omstreeks 16:15 uur zullen we weten wie de eerste punt(en) hebben gepakt in de 3e klasse A K.N.V.B. Zuid 1.

Het tweede elftal van de blauw/zwarten speelt evenals vorig seizoen in de reserve 3e klasse. Vorig seizoen werd een zware strijd gevoerd om het kampioenschap. Samen met Apollo ’69 2 en Duiveland 2 bleef het spannend tot de laatste speeldag. Uiteindelijk wist Apollo ’69 2 in een rechtstreeks duel Duiveland 2 te verslaan en mogen de mannen uit ’s Gravenpolder het dit seizoen een trapje hoger proberen.

Nieuwe kansen dus voor S.K.N.W.K. 2. Het is nog beetje moeilijk in te schatten wat de kansen zijn. Ook zij hadden evenals S.K.N.W.K. 1 een moeilijke voorbereiding. Alle 4 de wedstrijden (1 oefen- en 3 bekerduels) gingen verloren).

Vandaag is D.F.S. 2 de tegenstander. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark ‘Het Springer’. Aanvang is 12:30 uur.