Geslaagd debuut 16 jarige Martijn Backx in SKNWK 1

Gisteren maakte A-junior Martijn Backx zijn debuut in S.K.N.W.K. 1. Hij viel zo’n 10 minuten voor het eind van de wedstrijd in bij het vlaggenschip. Hij verving aanvoerder van S.K.N.W.K. 1, Wilco de Valk.

Martijn maakte een prima invalbeurt, al kun je in zo’n 10 minuten niet heel veel laten zien. Zeker niet bij een 0-3 achterstand. Echter was hij met een schitterende kopbal bijna trefzeker voor de blauw/zwarten.

Vorig seizoen maakte Martijn, toen nog als C-junior, al een aantal keren zijn opwachting bij S.K.N.W.K. 2. Ook in de voorbereiding op dit seizoen speelde hij de oefen- en bekerwedstrijden mee met S.K.N.W.K. 2. Sinds afgelopen week traint hij op donderdagavond mee met de eerste selektie.

In principe speelt hij zaterdags zijn wedstrijden gewoon in S.K.N.W.K. A1. Echter als het kan, zal hij zeker nog eens toegevoegd worden aan de eerste selektie.

10 reacties op "Geslaagd debuut 16 jarige Martijn Backx in SKNWK 1"

  1. Trots?? | 06-09-2010 at 21:06 |

    je bent zo trots dat je niet eens onder je eigen naam durft te schrijven

  2. ophouden | 06-09-2010 at 17:42 |

    Trots op degradatie?
    En jammer voor jou, maar ik zit op vrij vroege leeftijd ook in het 1e, alleen dan wat hoger en nog iets ouder.

  3. Als je een vent bent dan reageer je met je naam op een artikel. Waarschijnlijk draag je zelf SKNWK geen warm hart toe. Talenten maken nu eenmaal vroeger hun opwachting in een eerste elftal dan anderen, je zal waarschijnlijk zelf nooit op niveau gevoetbald hebben. Ik ben iig trots op SKNWK

  4. wat goed is komt snel

  5. ophouden | 05-09-2010 at 20:11 |

    Dat ze een 16 jarig ventje al in het 1e zetten, Martijn is een hele goede voetballer maar heeft nog niet veel ervaring, belachelijk hier bij SKNWK, ze kunnen beter de club sluiten. Waardeloze club.

  6. Jeffry | 05-09-2010 at 18:27 |

    Zo ik lees heftige discussies. Maar hierin moet ik Martijn gelijk geven dat ik eerst maar eens goed moet aansterken en in het 2e ballen voordat ik weer alles ga afscheuren. Dus jongens niet zo zeuren over iets onzinnigs want het is gewoon leuk voor Martijn Backx dat hij heeft mee gedaan met het eerste.

  7. raar dat je dat niet weet. Hoe kun je dan zetten dat hij in het 1e kan spelen

  8. Niet zo fel reageren zeg!! Betreft Jef dat hebben wij nog niet op de site gelezen dus.

  9. Mediumvisor | 05-09-2010 at 15:35 |

    Echt weer slap *****.

    Volgens mij is Jeffry Visser na een jaar blessureleed (zware knieblessure) net terug op de velden. Die jongen heeft alleen nog maar getraind en toevallig 30 minuten meegedaan in een vriendschappelijk duel met het 2e (waarin hij licht geblesseerd uitviel).

    Gisteren voor het eerst een helftje meegespeeld met 2e in een heel simpele wedstrijd (7-0 winst). Bij 1e wordt wel iets meer verwacht dan in de reserve 3e klas bij het 2e, zeker fysiek.

    Als Jeffry volledig hersteld en fit is, zal hij zeker in aanmerking kunnen komen voor het 1e, maar nu zeker nog niet!!

    Dus dat ze bij Nieuwerkerk verder moeten kijken is wel een erg simpele opmerking

  10. Leuk voor Martijn, maar ik denk dat men bij Nieuwerkerk toch ook eens verder moet kijken, zo kunnen ze beter Jeffreij Visser in het 1e zetten, met een beetje begeleiding leert hij die solo acties af en is hij een prima aanwinst.

Reacties gesloten.