Nu alle teams vertegenwoordigt op topscorerslijst

Na het mooie weekend voor S.K.N.W.K. 1 (een schitterende overwinning van maar liefst 5-1!) zijn alle teams vertegenwoordigd op de topscorerslijst bij de senioren van S.K.N.W.K. Wilco de Valk scoorde namens S.K.N.W.K. 1 gelijk 2x. De andere treffers kwamen op naam van Timo Verkaart (een schitterende lob van zo’n meter of 30!), Léon Goedegebure en Robbert Padmos.

Koploper van de ranglijst blijft Jeffry Visser. Hij scoorde gisteren opnieuw namens S.K.N.W.K. 2 in de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Duiveland 2. Zijn seizoenstotaal is nu 4 doelpunten. Ook Tonny v/d Berge scoorde namens S.K.N.W.K. 2. Hij maakte er tot nu toe al 3. De andere treffer kwam van de voet van Jacky de Bruine. Hij maakte gisteren na jaren afwezig te zijn geweest zijn rentree in het blauw/zwart. Hij is het zeker nog niet verleerd en liet dit dus zien met 1 doelpunt.

‘De Baggerschuit’ dolf met 0-5 het onderspit tegen titelkandidaat nummer 1, s.v. W.I.K. ’57 2. Helaas dus geen treffers namens de blauw/zwarten van S.K.N.W.K. 4.

S.K.N.W.K. 3 speelde een doelpuntrijk duel in Tholen tegen Tholense Boys 3. Na een 0-1 voorsprong door André Kik werd het eerst 4-1 voor de thuisploeg. Daarna toonde het derde veerkracht en kwam door goals van Johnny Roks, Maurice Pollemans en Wim Voorbeijtel terug tot 4-4.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.


Timo Verkaart wordt bejubeld door zijn medespelers na de schitterende en verlossende 3-1 namens S.K.N.W.K. 1