SKNWK met lege handen naar huis..!

Hieronder het wedstrijdverslag van D.F.S. 1 – S.K.N.W.K. 1 van de website van D.F.S.:

Robert Padmos was klaar voor het duel met DFS: “Het gaat een moeilijke wedstrijd worden, maar we zijn zeker niet kansloos. Een wedstrijd kan raar lopen. DFS is vooral met Pieter de Munnik een goede ploeg. Wij moeten zorgen dat we het eerste kwartier geen goal tegen krijgen en daarna zelf proberen om een doelpuntje mee te pikken.”

Dat zei Robert Padmos in de PZC van afgelopen vrijdag. Hij had het goed gezien. SKNWK kon zelfs een tegendoelpunt voorkomen tot in het begin van de 2e helft. In de 55e minuut opende Pieter de Munnik de score met een kopbal. Padmos had nog zo gewaarschuwd voor de Munnik. Toen Mariko Rouw werd vervangen door Anco vd Linde bleek opnieuw de belangrijke rol die “Gamble” kan spelen dit seizoen. De pinchhitter deed waar hij zo goed in is…kopballetje en de tegenstander daarmee de doodsteek bezorgen.

Na 85 minuten dus 2-0 en daarmee was de wedstrijd gelopen. Ook SKNWK besefte dat ondanks de nog steeds gedreven coachende Gerard Olijhoek. In de 91e minuut maakte invaller Tom vd Berg een prachtig doelpunt en liet daarmee 3-0 noteren op het scorebord.

Een beetje geflatteerde, maar zeker verdiende, overwinning van de selectie. Op de ranglijst stijgen ze opnieuw aanzienlijk (mede door de resultaten van de concurrentie) en staan nu op een gedeelde 2e plaats. Petje af…! Man of the Match werd Pieter de Munnik maar wat mij betreft had dat ook de 23-jarige scheidsrechter Y. El-Hajouti uit Zwijndrecht mogen zijn. Hij floot een puike wedstrijd en dat mag ook weleens worden gezegd..!