Zierikzee 1 en S.K.N.W.K. 1 in evenwicht

Vanavond, dinsdag 12 oktober, speelde S.K.N.W.K. 1 een oefenwedstrijd tegen Zierikzee 1. Na een 0-0 ruststand eindigde het duel uiteindelijk in 1-1.

In de eerste helft was de beste kans voor de blauw/zwarten. Robbert Padmos haalde vernietigend uit, maar helaas belandde de bal, die de overigens prima doelman van Zierikzee alleen maar gehoord heeft, op de paal.

In de 2e helft was invaller Jeffry Visser dichtbij een doelpunt namens S.K.N.W.K., maar hij scoorde niet. Het was uiteindelijk de thuisploeg die op 1-0 wist te komen.

Nadat S.K.N.W.K. de laatste 10 minuten met 10 man speelde (Stefan Vermeer verliet geblesseerd het veld en er waren geen wisselspelers meer) werd het uiteindelijk toch nog gelijk. Robbert Padmos haalde de trekker over, 1-1.

Een nuttig oefenwedstrijdje, zoals dat zo mooi heet, voor beide teams.

A.s. zaterdag een belangrijke wedstrijd voor S.K.N.W.K. 1. Dan treffen ze Kapelle 1. Hopelijk vallen de blessure-gevallen aan Nieuwerkerkse-zijde mee en is iedereen gewoon fit!