Alleen S.K.N.W.K. 2 en 4 komen tot scoren

Op de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. waren er in de top geen veranderingen. Er werd ook weinig gescoord door de seniorenteams van de blauw/zwarten. Alleen S.K.N.W.K. 2 en 4 kwamen tot scoren. Overigens leverde dit alleen S.K.N.W.K. 4 ook een overwinning op.

S.K.N.W.K. 1 verloor nipt met 1-0 bij Kapelle 1. Hier dus geen doelpuntenmakers. S.K.N.W.K. 2 wist ternauwernood een puntje mee te pakken bij ’s Heer Arendskerke 2. Martijn Neele scoorde de 1-1. Hiermee komt hij op een seizoenstotaal van 4 en bezet een gedeelde 3e plaats op de ranglijst met Wilco de Valk (S.K.N.W.K. 1) en Stephan Wessels (S.K.N.W.K. 3).

Ook S.K.N.W.K. 3 kwam net als het eerste niet tot scoren. Zij verloren met 0-5 van Brouwershaven 2. S.K.N.W.K. 4 was de enige ploeg die kon juichen aan het eind van de wedstrijd. W.I.K. 3 werd met een 4-1 nederlaag huiswaarts gestuurd. Robby Koster 2x, Roland Backx 1x en Adrie Matthijsse 1x waren de doelpuntenmakers.

De top van de ranglijst wordt nog steeds aangevoerd door Jeffry Visser (S.K.N.W.K. 2) met 7 treffers. Hij had overigens gisteren een aantal uitstekende mogelijkheden om zijn voorsprong uit te bouwen, maar trof helaas geen doel. Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) blijft steken op 6, omdat hij gisteren niet in aktie kwam.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. kijk elders op deze site bij ‘Teams’.