Monsterscore Van Oeveren/WIK in ZieZaVo

Van Oeveren/WIK zorgde in de zaalvoetbalcompetitie van ZieZaVo voor een monsterscore. Ze speelde een kat-en-muisspelletje waardoor Knock on Wood geen enkele kans kreeg: 19-0. De concurrenten voor de koppositie in de eerste klasse kregen de overwinningen in de schoot geworpen. Zuid Zuid West en zowel Stella Boys wonnen reglementair met 5-0 van respectievelijk Christaria en Jupilerboys. Door de voorjaarsvakantie konden beide ploegen niet voldoende spelers op de been krijgen.

Garage Slager stond in een zeer korte tijd met 8-1 voor tegen The Lounge. Maar door onverschilligheid van de ploeg uit Renesse kwam het Zierikzeese The Lounge onder aanvoering van Erwin Nelissen nog ‘terug’: 12-7. In de tweede klasse kwam Zijpestijl tot een nipte overwinning op Via Adviseurs met 5-4. Die ploeg neemt voorlopig wel de koppositie in omdat Motorenboys alleen in actie kwam als oefenpartij tegen TZN (2-3). Airpack won met 5-0 van Schouwen United. FC Kerkwerve won met 3-2 van Sportcafé Onderdak.

UITSLAGEN

Eerste klasse: Jupilerboys-Stella Boys 0-5, Knock on Wood-Van Overen/WIK 0-19, Zuid Zuid West-Christaria 5-0, Garage Slager-The Lounge 12-7.

Tweede klasse: Via Adviseurs-Zijpestijl 4-5, Airpack-Schouwen United 5-0, Sportcafé Onderdak-FC Kerkwerve 2-3.